Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

03.11.2021
Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο
Καθώς μετράμε αντίστροφα για το τέλος αυτού του χρόνου θυμόμαστε 7 ξεχωριστές στιγμές Ελλήνων και ξένων διασήμων που αγαπούν δυνατά και όχι μόνο δεν ντρέπονται για τα συναισθήματά τους αλλά φροντίζουν να τα δημοσιοποιούν, τιμώντας με έναν ξεχωριστό τρόπο τα ταίρια τους, αποδίδοντάς τους με τιμή και καμάρι τα εύσημα που τους αναλογούν και για τις δικές τους επιτυχίες.

Roberto Benigni

Μεγαλειώδης η στιγμή που ο πολυβραβευμένος ιταλός σκηνοθέτης σηκώθηκε στη σκηνή του Φεστιβάλ της Βενετίας για να παραλάβει το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς (Life Achievement Award), τον Σεπτέμβρη του 2021.

Αφού μίλησε και ευχαρίστησε γενικά, ο Benigni αφιέρωσε τα τελευταία 2 λεπτά του λόγου στην από το 1991 σύζυγό του (η γνωριμία τους μετρά από το 1980) Nicoletta Braschi, η οποία, για την ιστορία, έχει πρωταγωνιστήσει στις περισσότερες από τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει. Της απευθύνθηκε μάλιστα προσωπικά σε δεύτερο πρόσωπο, σα να ήταν οι δυο τους μόνο μέσα στην αίθουσα!

«Δεν μπορώ ούτε καν να σου αφιερώσω αυτό το βραβείο γιατί είναι έτσι κι αλλιώς δικό σου. Κάνουμε τα πάντα μαζί εδώ και 40 χρόνια, την παραγωγή, την ηθοποιία, τον σχεδιασμό των ταινιών. Πόσες ταινίες έχουμε κάνει! Πως μετρά κανείς τον χρόνο σε μια ταινία; Εγώ ξέρω μόνο έναν τρόπο να μετρήσω τον χρόνο: με και χωρίς εσένα. [...] Δεν μπορώ να σου αφιερώσω αυτό το βραβείο όμως μπορούμε να το μοιραστούμε. Εγώ θα πάρω την ουρά για να σου δείξω τη χαρά μου και τα υπόλοιπα είναι δικά σου, ιδιαίτερα τα φτερά. Αν έχω κάνει κάτι στη δουλειά και έχει πάει καλά είναι εξαιτίας σου, λόγω του ταλέντου σου, του μυστηρίου σου, της γοητείας σου, της ομορφιάς σου του ταλέντου σου ως ηθοποιός. […]. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες έχουν κάτι που οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ, είναι αληθινά ένα ατελείωτο και όμορφο μυστήιο. Ο Groucho Marx είχε δίκιο όταν ελεγε: 'Οι άντρες είναι γυναίκες που έχουν αποτύχει'. Και έτσι είναι. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι εσύ, Nicoletta», είπε μεταξύ άλλων ο Roberto Benigni. Respect!

Τα 5 πιο πολυσυζητημένα νέα ζευγάρια celebrities για το 2021

Ryan Reynolds

Ο Ryan Reynolds είναι παντρεμένος με την Blake Lively από το 2012 και έχουν μαζί τρεις κόρες. Μιλά πολύ συχνά δημόσια με λατρεία ο δημοφιλής ηθοποιός για τη γυναίκα του, όμως, πάντα την τρολάρει κιόλας -όπως κάνει κι εκείνη με την κάθε ευκαιρία- με αποτέλεσμα να αποτελούν το απόλυτο #couplegoals.

Ένα από τα πιο πρόσφατα «χτυπήματα» αγάπης (πάντα σε συνδυασμό με το ανάλογο τρολάρισμα βέβαια) ήρθε για τη γιορτή της μητέρας φέτος

«Δεν υπάρχουν λόγια... είσαι η καρδιά και η ψυχή σε κάθε στιγμή που μοιράζεται αυτή η οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για το φως και την καλοσύνη που φέρνεις λαθραία κάθε δευτερόλεπτο στις ζωές μας. Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας. Σε κάθε γέλιο. Κάθε βλεφάρισμα και κάθε εύθραυστη στιγμή. Η τρυφερή προσπάθεια να είσαι μητέρα το 2021 είναι μια πράξη δύναμης και ηρωισμού. Ποτέ δεν θα μπορούσα να προβλέψω ότι το ανώνυμο σεξ στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου θα είχε αυτή την κατάληξη. Ή το ότι θα προσλάμβανες τον Dog The Bounty Hunter να με βρει! Όπως και νά' χει είμαι τυχερός που αντανακλώ λίγο από το φως που φέρνεις στις ζωές όλων μας», γράφει ο Ryan και λιώνουμε μαζί με την Blake!

In Memoriam: 21 θάνατοι που μας συντάραξαν μέσα στο 2021

Hugh Jackman

Τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν δεν έχουν σταθεί ποτέ εμπόδιο στη σχέση τους, ούτε στην αρχή, ούτε τώρα, 25 χρόνια μετά τον γάμο τους. Ο Hugh Jackman και η Deborah Lee Furness είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ και εκείνος μιλά για εκείνη με τον πιο γλυκό τρόπο σε κάθε αφορμή. Η πιο πρόσφατη δόθηκε φέτος στα γενέθλιά της και ιδού τι της αφιέρωσε:

«Είναι τα γενέθλια της απίθανης συζύγου μου. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την ορίσω τη μέρα ως εθνική γιορτή. Νιώθω ότι θα έπρεπε όμως. Γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που να γνωρίζω σε αυτό τον πλανήτη που να γιορτάζει κάθε στιγμή της κάθε μέρας σαν εκείνη. Deb, είσαι τα πάντα για μένα. Σ' αγαπώ. Χρόνια πολλά», γράφει ο Hugh και η Debs σίγουρα καμαρώνει!

Pierce Brosnan

Μια αγάπη βγαλμένη από παραμύθι. Ο Pierce Brosnan και η Keely Shaye Smith είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και το αποδεικνύουν συχνά πυκνά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κάποια παραλία του Μεξικό πριν από 27 χρόνια και από εκείνη τη στιγμή παραμένουν μαζί και αγαπημένοι. Έχουν δυο γιους, που, για την ιστορία, γεννήθηκαν πριν παντρευτούν επίσημα εκείνοι. Ο Dylan είναι σήμερα 24 ετών και ο Paris 22 (γεννήθηκε Φεβρουάριο του 2001, έξι μήνες πριν τον γάμο!)

Μοιράζονται συχνά λόγια λατρείας μέσω social media και η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Pierce -ο οποίος, για την ιστορία, όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός γίνεται- εύχεται για την επέτειο του γάμου τους.

«Ευτυχισμένη επέτειο αγαπημένη μου Keely, η αγάπη μου μεγαλώνει για πάντα μαζί σου...», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Οι γάμοι του 2021: Oι celebrities που παντρεύτηκαν στη σκιά του κορονοϊού

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ. Είναι μαζί από το 2004 και την οικογένειά τους συμπληρώνουν τα τέσσερα παιδιά τους, η Άναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας

Οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ένιωσαν αυτό το κάτι διαφορετικό και ενώ εκείνη δεν ήθελε να παντρευτεί, τελικά, ύστερα από τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους, αποφάσισαν και έκαναν τον μεγάλο βήμα.

Οι δυο τους μοιράζονται συχνά λόγια αγάπης και δημόσια αλλά ξεχωρίζουμε την ανάρτηση που αφιέρωσε ο Σάκης στην Κάτια τον περασμένο Νοέμβρη. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε καθισμένο στα πόδια της αγαπημένης του και στη λεζάντα διαβάζουμε την ερωτική του εξομολόγηση.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα...❤@katiazygouli» γράφει ο Σάκης και ιδού:

Google Search 2021 - Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες τη χρονιά που τελειώνει;

Κωστής Μαραβέγιας

Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και επανειλημμένες δηλώσεις του τύπου «νιώθουμε ήδη παντρεμένοι», ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν -μυστικά- τον Οκτώβρη κάνοντας την ένωσή τους και επίσημη.

Μετά τον γάμο το ζευγάρι ανέλαβε να μοιράσει τις φωτογραφίες που επέλεξε και από τις διάφορες αναρτήσεις ξεχώρισε, χωρίς αμφιβολία, αυτή του γαμπρού ο οποίος πλάι από μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους να φιλιούνται, ξεκίνησε τη μακροσελή ανάρτησή του ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τις αμέτρητες ευχές που τους έχει στείλει από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποκαλύφθηκε ο μυστικός γάμος τους.

Το σημείο, όμως, στο οποίο αναφέρεται στην Τόνια του, ξεχωρίζει!

«Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα», γράφει ο Κωστής Μαραβέγιας και η ανάρτησή του είχε γίνει viral εκείνες τις μέρες -και δικαίως!

Γιώργος Καράβας

Ο coach του GNTM είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη -που δεν είναι μοντέλο αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι- και έχουν μαζί δυο παιδιά.

Στον πρόσφατο τελικό του GNTM 4, η Ραφέλα ήταν εκεί κοντά στον αγαπημένο της, τον οποίο συνεχάρη, μάλιστα και δημόσια για την επιτυχία του. Στην ανάρτηση που του αφιέρωσε διαβάσαμε τα εξής: «G.N.T.M 4 final ! @yiorgoskaravas_official πραγματικά υπέρλαμπρος ! Σ´αγαπωωω και σε καμαρώνω !!!» και ανάμεασ στα σχόλια που είδαμε από κάτω ξεχωρίσαμε, χωρίς αμφιβολία αυτό του coach ο οποίος μιλά με απίθανο καμάρι και έρωτα για την αγαπημένη του, τα εξής: «Ότι ειμαι το χρωστάω σε σενα ❤️ Σ αγαπώ ❤️❤️❤️»

Ιδού και δεν μεταδίδουμε άλλο!

Ζωή Κίττα