Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν 5 και περισσότερα παιδιά | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:03
11/7/2020

Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν 5 και περισσότερα παιδιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τους ξέρουμε για τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι επίσης περήφανοι γονείς και μάλιστα πολλών παιδιών. Από τον Bruce Willis που έχει 5 κόρες, έως τον Eddie Murphy που είναι πατέρας 10 παιδιών(!), πιθανότατα θα εκπλαγείς με μερικούς από αυτούς τoυς celebrities που θα δεις στη λίστα των πολύτεκνων μαμάδων και μπαμπάδων.

Ας δούμε μερικούς από αυτούς:

Bruce Willis: 5 κόρες

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on Dec 31, 2018 at 8:24pm PST

 

Ο Bruce Willis έχει 3 κόρες, τις Rumer, Scout και Tallulah, μαζί με την ηθοποιό Demi Moore, και 2 κόρες, τις Mabel και Evelyn, μαζί με την ηθοποιό και μοντέλο Emma Heming. Στη φωτογραφία επάνω ποζάρουν όλες μαζί.

 

Charlie Sheen: 3 κόρες και 2 γιους

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Aug 31, 2016 at 10:36am PDT

 

Ο Charlie Sheen είναι πατέρας 5 παιδιών. Οι 3 κόρες του είναι οι Cassandra, Sam, και Lola και τα ονόματα των 2 γιων του Sheen είναι Max και Bob.

 

Eddie Murphy: 4 γιους και 6 κόρες

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy) on Dec 25, 2018 at 9:48am PST

 

Ο Eddie Murphy έχει μια απίστευτα μεγάλη οικογένεια. Συνολικά, ο Murphy είναι πατέρας 10 παιδιών, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από 2 έως 31 ετών. Τα ονόματα των παιδιών του είναι: Eric, Christian, Bria, Myles, Shayne, Zola, Bella, Angel, Izzy και Max. Στη φωτογραφία, μπορείς να δεις τον Eddie Murphy με όλα τα παιδιά του.

 

Pierce Brosnan: 1 κόρη και 4 γιους

Ο Pierce Brosnan είναι πατέρας 4 γιων, του Dylan, του Paris, του Sean και του Chris, και μιας κόρης, της Charlotte, που δυστυχώς πέθανε το 2013. Στη φωτογραφία επάνω με τους δυο μικρότερους γιους του.

 

Angelina Jolie: 3 κόρες και 3 γιους

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie Fanpage (@angelinajolieangie) on

 

Η Angelina Jolie είναι ίσως μια από τις πιο γνωστές πολύτεκνες μαμάδες στο Χόλιγουντ με τρία βιολογικά παιδιά και τρία υιοθετημένα. Μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt, η Jolie μεγαλώνει μόνη τους γιους της Maddox, Pax και Knox, και τις κόρες της Zahara, Shiloh και Vivienne.

 

Kris Jenner: 5 κόρες και 1 γιο

Η Kris Jenner είναι η περήφανη μαμά της μεγάλης και δημοφιλούς οικογένειας Kardashian. Έχει 6 παιδιά που είναι όλα celebrities: 5 κόρες, τις Kourtney, Kim, Khloé, Kylie και Kendall και έναν γιο τον Rob.

 

Tori Spelling: 2 κόρες και 3 γιους

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

 

 

Η Tori Spelling είναι μια ακόμα πολύτεκνη μαμά του Χόλιγουντ. Μαζί με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Dean McDermott, μεγαλώνει 3 γιους, τους Liam, Finn και Beau Dean, και δυο κόρες, τη Stella και τη Hattie. Η Tori είναι επίσης μητριά του γιου του συζύγου της, Jack Montgomery.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ