Jennifer Lopez - Ben Affleck: Γιόρτασαν το Halloween με την Jennifer Garner και τα παιδιά τους

03.11.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Γιόρτασαν το Halloween με την Jennifer Garner και τα παιδιά τους
Μια οικογενειακή γιορτή θέλει μαζί όλη την οικογένεια.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, ο Affleck και η Lopez απεικονίζονται να κάνουν trick-or-treating στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με τον 9χρονο Samuel, τον γιο του Affleck με την Garner και τον 13χρονο Max, γιο της Lopez με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony. Δεν είναι σαφές εάν η δίδυμη αδερφή του Max, Emme ή οι αδερφές του Samuel (η 15χρονη Violet και η 12χρονη Seraphina), ήταν παρούσες.

Jennifer Garner: Οι 14 συμβουλές ομορφιάς που ακολουθεί και μοιάζει με... κοριτσάκι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Affleck και η Lopez ήταν «στην ίδια γειτονιά» με την Garner και οι παρέες «τράκαραν» η μια την άλλην, ωστόσο η συνάντηση φάνηκε να είναι πιο εσκεμμένη, σύμφωνα με το People. «Όλοι τα πάνε καλά μεταξύ τους και η εστίαση είναι πάντα στα παιδιά. Η Jennifer, ο Ben και η Jen Garner ήθελαν τα παιδιά να περάσουν ένα καταπληκτικό Halloween», είπε μια πηγή. «Τα παιδιά είναι φίλοι και ήθελαν να γιορτάσουν μαζί. Ήταν λογικό ότι πήγαν όλοι μαζί».

Αν η συνάντησή τους δεν ήταν τυχαία, είναι ένα τεράστιο βήμα για τις δύο οικογένειες καθώς φέτος, ο Affleck και η Lopez επανεκκίνησαν το ειδύλλιό τους δύο δεκαετίες μετά τη λήξη του αρραβώνα τους και τρία χρόνια μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του Affleck από τη Garner - αν και το ζευγάρι χώρισε ουσιαστικά το 2015 .

Ben Affleck: Τελικά ο λόγος για τον οποίο πήγε στο Tiffany's δεν ήταν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων - Ιδού όλη η αλήθεια

Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά η σχέση μεταξύ του Affleck και της Garner είναι πλέον άριστη. «Όταν τα παιδιά μας παντρευτούν, θα χορέψουμε, το ξέρω τώρα», δήλωσε η Garner στο Hollywood Reporter τον Μάρτιο. «Θα το κάψουμε και θα περάσουμε υπέροχα. Δεν ανησυχώ πια για αυτό». Το σχόλιο αναφερόταν σε μια ατάκα της Garner από το 2016, ότι από το διαζύγιο, είχε «χάσει το όνειρο να χορέψει» με τον Affleck στον μελλοντικό γάμο της κόρης τους.

Το πώς νιώθουν οι γυναίκες η μία για την άλλη είναι ακόμα μυστήριο, ωστόσο μια πηγή είπε τον Ιούνιο στο Us Weekly: «Η J.Lo έχει την έγκριση της Jennifer Garner. Η J. Lo πιστεύει ότι η Jennifer είναι ένας ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος και μια καταπληκτική μητέρα».