Ιωάννα Μαλέσκου: Το TV Queen, η κόντρα με την Καινούργιου, η οικογένειά της και ο... Ανδρέας Μικρούτσικος

26.04.2024
Ιωάννα Μαλέσκου: Το TV Queen, η κόντρα με την Καινούργιου, η οικογένειά της και ο... Ανδρέας Μικρούτσικος
Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν την Παρασκευή το πρωί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στην τηλεόραση και ενόψει της πρεμιέρας του TV Queen που θα παρουσιάζει η παρουσιάστρια επέλεξε το αδελφό πρωινό του Alpha (λόγω κοινής παραγωτής Κοκλώνη) για να μιλήσει για όλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου την υποδέχτηκε όλο χαρά και στην αρχή της κουβέντας τους έβαλαν τέλος στην επί χρόνια «κόντρα» τους. Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι το 2021, η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της εκπομπής της είχε αναφέρει πως θα γίνουν αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που εμφανιζόταν η Ιωάννα Μαλέσκου, πράγμα το οποίο διέψευσε εκείνη δημόσια.

«Ήταν παρεξήγηση την οποία την συζητήσαμε», είπαν οι δύο παρουσιάστριες. «Σου ζητάω συγγνώμη, κάτι είχαν μεταφέρει λάθος και είχαμε επικοινωνήσει» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Ούτε καν τα θυμάμαι, δεν έχει σημασία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι».

Η συζήτηση κάποια στιγμή γύρισε και στα προσωπικά με την Κατερίνα Καινούργιου να παραδέχεται πως ζήλεψε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την προσωπική της ζωή.

«Δεν εμφάνισες τον άνθρωπό σου. Ξαφνικά κάνεις το παιδί σου, ζεις υπέροχα και ενώ έχεις τηλεοπτικές προτάσεις λες “θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου να εξηγεί: «Είμαστε οι επιλογές μας. Αισθάνομαι ότι έχω μπει σε μια άλλη σφαίρα, θέλω πλέον οτιδήποτε με αφορά να με οχυρώνω στο εσωτερικό κομμάτι με την καλή έννοια. Επειδή δεν θέλει όλη αυτή την υπερκέθεση ούτε εγώ, κουμπώσαμε και προφανώς ταιριάζουμε γιατί βλέπουμε την ίδια πλευρά των πραγμάτων. Δεν θα κρίνω κανέναν»

«Τον αγαπάω και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο πολύ», συνέχισε η Ιωάννα Μαλέσκου εξηγώντας πως όλα όσα συνέβησαν στη ζωή της ήρθαν συνειδητά. «Τίποτα δεν έχει τύχει, έχει πετύχει όμως», είπε η παρουσιάστρια «Όταν έρχεται το σωστό timing, το αισθάνεσαι και κάπως βγαίνει ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν ξεκινάς να κάνεις όνειρα με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι είσαι στην ίδια γραμμή ζωής. Δεν έχω φτάσει το ρολόι στη ζωή μου ότι τώρα θα κάνω οικογένεια. Ήρθαν όλα τόσο ομαλά σε μια περίοδο ταραχώδη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου υπογραμμίζοντας πως όταν ξεκινάς να κάνεις κοινά όνειρα με έναν άνθρωπο τότε όλα έρχονται όμορφα και μόνα τους. «Τελικά φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που λες ότι θα επιλέξεις την ψυχική σου ηρεμία».

Στο τέλος οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θα συνεργάζεται και με τις δύο κυρίες από τις 28 Απριλίου που κάνει πρεμιέρα το TV Queen.

{https://www.instagram.com/p/C6ODIXjITPK/}

«Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, είναι πολύ ειλικρινής, να τον ακούς και να μη μου τον συγχίζεις γιατί θα μου έρχεται εδώ Δευτέρες και Παρασκευές, μην μου είναι στην τσίτα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου να συνεχίζει: «Σου είπα είναι ο άνθρωπος που θα μοιραζόμαστε, ο άντρας που θα αγαπάμε και οι δυο», τονίζοντας πως «Μέχρι τώρα η σχέση μας βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2024 - 14:44