Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι λέει ο επί 25 χρόνια σύντροφός της για την περιπέτεια της υγείας της

16.02.2024
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Πύρρος Αναγνωστόπουλος
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Πύρρος Αναγνωστόπουλος Photo: NDP Photo Agency
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρίσκεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες αλλά η κατάσταση της υγείας της, ευτυχώς, βελτιώνεται.

Στις 13 Φεβρουαρίου η αειθαλής, πάντα μπριόζα Ζωζώ Σαπουντζάκη ένιωσε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για προληπτικούς λόγους και αργότερα σε συμβατικό δωμάτιο μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται συνεχώς και γι' αυτό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» ο επί 25 χρόνια σύντροφός της, την ώρα που πήγαινε να την επισκεφτεί.

Ο κύριος Πύρρος Αναγνωστόπουλος βεβαίωσε πως όλα πάνε καλύτερα και απάντησε με χαμόγελο και συγκινητική τρυφερότητα για την αγαπημένη του Ζωζώ και την κοινή ζωή τους.

«Η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας», είπε αρχικά ο κύριος Αναγνωστόπουλος και σε ερώτηση σχετικά με τα συναισθήματά του αυτές τις ώρες ήταν πολύ συγκινητικός.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της κατέληξε σε γλέντι με την ίδια στο μικρόφωνο και τον χορό

«Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσε να είναι θα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ», τον ακούμε να λέει και ένα χαμόγελο έρχεται αβίαστο στο χείλη.

Ποιο είναι το τραγούδι που απολαμβάνει περισσότερο να του τραγουδά εκείνη; «Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ», λέει αλλά «Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω, και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ».

Τι θα της έλεγε τη στιγμή που θα την έβλεπε για να την κάνει να νιώσει καλύτερα; «Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει, και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη», απαντά εκείνος κι εμείς χαμογελάμε ακόμη.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Όταν η «βασίλισσα της νύχτας» χόρεψε με τον Anthony Quinn - Το κόψιμο της σκηνής και η αποχώρηση! [Σπάνιο υλικό]

«Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ή Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις» , ολοκλήρωσε ο κύριος Πύρρος Αναγνωστόπουλος κι εμείς ευχόμαστε «Περαστικά Ζωζώ και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο όσο περισσότερο μπορείτε».

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2024 - 14:02