Ελισάβετ Σπανού για γάμους ομόφυλων ζευγαριών: «Στόχος είναι τα λεφτά. Μεγαλώνει το τάργκετ γκρουπ»

16.02.2024
Ελισάβετ Σπανού για γάμους ομόφυλων ζευγαριών: «Στόχος είναι τα λεφτά. Μεγαλώνει το τάργκετ γκρουπ»
«Δεν πιστεύω ότι τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά να "εξασφαλίσουν" τα ομόφυλα ζευγάρια!», λέει, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έγινε δεκτή με ένα αίσθημα ικανοποίησης και δικαίωσης στο σύνολό της με τους πρώτους γάμους να έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Προφανώς, όμως, δεν έχουν όλοι την ίδια θετική άποψη επί του θέματος ούτε ως προς την ουσία του, ούτε ως προς το σκεπτικό που οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του γιορτάζοντας απόφαση - ορόσημο της Βουλής

Με ένα story η Ελισάβετ Σπανού θέλησε να μοιραστεί τη δική της σκέψη η οποία αφορά το δεύτερο κομμάτι δηλαδή τη σκέψη πίσω από την απόφαση, την οποία δεν θεωρεί κάπως... ύποπτη, όπως την παρουσιάζει.

«Να παντρεύονται οι άνθρωποι και όλα καλά είναι… Απλά έχω την αίσθηση ότι όλο το θέμα εξυπηρετεί άλλα πράγματα και όχι ζητήματα ισότητας! Δεν πιστεύω ότι τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά να "εξασφαλίσουν" τα ομόφυλά ζευγάρια! Κατ’ εμε "στόχος είναι τα λεφτά" που λέει και το άσμα! Η τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας και η είσοδος ξένων επενδυτών στον τουριστικό τομέα κουμπώνει γάντι με το να παντρεύεται εδώ κόσμος γενικά…», γράφει, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια τονίζοντας πως «θα έρχεται κόσμος εδώ και θα παντρεύεται ανεξαρτήτως φίλου πλέον (μεγαλώνει το τάργκετ γρουπ δηλαδή)».

Ιδού ολόκληρη η ανάρτησή της.

1_153.png

Κατά τα άλλα, η γνωστή τραγουδίστρια βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια τον Ιανουάριο, σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Η Ελισάβετ Σπανού διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι.

{https://www.instagram.com/p/C19QH-GI6fo/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2024 - 15:22