Κeanu Reeves: Η συνάντηση με έναν μικρό θαυμαστή του που έδειξε τη μεγάλη καρδιά και τον αυθορμητισμό του

Κeanu Reeves: Η συνάντηση με έναν μικρό θαυμαστή του που έδειξε τη μεγάλη καρδιά και τον αυθορμητισμό του
(Photo by Monica Schipper/Getty Images)
Eίναι από τα πιο καλά παιδιά του Χόλιγουντ και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις πράξεις του. Ο λόγος για τον Κeanu Reeves o oποίος είχε μια συγκινητική στιγμή με έναν μικρό θαυμαστή του. Μάλιστα αυτή η στιγμή καταγράφηκε σε ένα βίντεο και έγινε viral ενώ ο αυθόρμητος τρόπος που ο Keanu ήρθε κοντά με το μικρό αγόρι, έλιωσε τις καρδιές μας

Πώς ακριβώς όμως έγινε αυτό; Ο σταρ του Χόλιγουντ υπέγραφε τη σειρά κόμικ BRZRKR όταν το 9χρονο αγόρι τον πλησίασε λέγοντας του ότι είναι ο «αγαπημένος του ηθοποιός σε όλο τον κόσμο».

Συγκεκριμένα το αγόρι, του οποίου το όνομα είναι Νοah, είπε: «Είμαι τόσο μεγάλος θαυμαστής!». Όπως ήταν αναμενόμενο ο ηθοποιός τον ευχαρίστησε και στη συνέχεια, ο Reeves ρώτησε τον Noah αν είχε δει τον Duke Caboom, που είναι ένας χαρακτήρας του Toy Story 4 στον οποίο είχε δανείσει ο Keanu τη φωνή του πριν από μερικά χρόνια.

Και μόλις ο Noah επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό ότι είναι ο «αγαπημένος του χαρακτήρας», ο Reeves είπε με απόλυτο αυθορμητισμό μια από τις ατάκες του Duke.

Keanu Reeves: Η ερωτική του ζωή αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά να βρείς την απόλυτη αγάπη

Σηκώνοντας τα χέρια του προς τα πάνω, ο Reeves αναφώνησε χαμογελώντας: «Ο καλύτερος stuntman του Καναδά!» προς μεγάλη χαρά του παιδιού. Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Χαίρομαι που σου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να υποδύομαι τον Duke Caboom».

{https://twitter.com/girlsreallyrule/status/1651226246829752324}

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Reeves έβγαλε προς τα έξω τον αυθορμητισμό του ενώ συναντούσε έναν θαυμαστή.

Πριν από λίγους μήνες, ο τηλεοπτικός παραγωγός, Andrew Kimmel, έγραψε στο Twitter για μια αξιολάτρευτη συνάντηση μεταξύ του σταρ και ενός θαυμαστή, την οποία έτυχε να παρακολουθήσει προσωπικά.

Ο Kimmel έγραψε ότι ο σταρ του Matrix βρισκόταν στο αεροπλάνο όταν «ένα νεαρό αγόρι του ζήτησε ένα αυτόγραφο και μετά άρχισε να τον βομβαρδίζει με μια σειρά ερωτήσεων. Ο Κeanu ανταποκρίθηκε με χαρά σε κάθε μία ερώτηση».

Παντρεμένοι εδώ και 26 χρόνια η Winona Ryder και ο Keanu Reeves!

Ο παραγωγός σημείωσε ότι ο ηθοποιός «δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ωραίος», προσθέτοντας ότι είναι «άψογος» και ότι «χρειαζόμαστε περισσότερους Keanus!».

{https://twitter.com/andrewkimmel/status/1544100329582743552}

Χρειαζόμαστε και έναν Έλληνα Keanu... Μπορούμε;