Shakira: Το ρομαντικό δείπνο που πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με σταρ του ΝΒΑ

Shakira: Το ρομαντικό δείπνο που πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με σταρ του ΝΒΑ
Οι διάσημοι αθλητές εξακολουθούν να προσελκύουν το ενδιαφέρον της Shakira και μετά τον γάμο της με τον Gerard Piqué και τις πληροφορίες για ενδιαφέρον της τραγουδίστριας για τον οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton νέες φήμες, πυροδότησε ένα ρομαντικό ραντεβού στο Λονδίνο με ένα αστέρι του NBA.

Η Shakira εθεάθη με τον παίκτη των Miami Heat, Jimmy Butler, για ένα «διακριτικό» ραντεβού στο Λονδίνο την Τετάρτη το βράδυ, όπως αποκάλυψε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Page Six.

{https://www.instagram.com/p/CrZKnX5gg8d/}

Η τραγουδίστρια, η οποία φέρεται να έδειξε το ενδιαφέρον της για τον Hamilton μόλις τον περασμένο μήνα, εθεάθη να φτάνει στο Novikov Restaurant & Bar λίγο μετά τις 22:00, περίπου την ίδια ώρα με τον Butler.

Παρόλο που προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ κατά την είσοδό τους στο υπέροχο ασιατικό και ιταλικό εστιατόριο, το ζευγάρι έφυγε επίσης με λίγα λεπτά διαφορά γύρω στη 1:30 π.μ. και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση για τους δυο τους.

Μια άλλη λεπτομέρεια είναι ότι ο άνθρωπος της ασφάλειας του 33χρονου ΝΒΑ All-Star βοήθησε την Shakira, να μπει στο «αυτοκίνητό της με σοφέρ που την περίμενε έξω από την έξοδο κινδύνου του εστιατορίου», όπως είπε η πηγή.

Πηγές μέσα από το εστατόριο αποκάλυψαν επίσης ότι η Shakira και ο Butler έμοιαζαν «άνετοι» μέσα στο λονδρέζικο hotspot των διασημοτήτων, όπου έφαγαν σούσι και έπιναν κοκτέιλ.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με μια τζιν ολόσωμη φόρμα, προσθέτοντας ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια με λουράκια ενώ φορούσε ροζ κραγιόν. Από την πλευρά του, ο Butler ήταν casual με μαύρο μπλουζάκι, μαύρο βελούδινο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια. Φορούσε μια κόκκινη μπαντάνα, ασημένια καρφιά σκουλαρίκια και ένα ασορτί κολιέ, μαζί με ένα χρυσό ρολόι.

Τον Ιούνιο, η Shakira παρακολούθησε την ομάδα του Butler να αντιμετωπίζει τους Denver Nuggets στους τελικούς του NBA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram μετά τον αγώνα. Ωστόσο, το ραντεβού τους για δείπνο σηματοδότησε την πρώτη δημόσια έξοδο τους μαζί.

Η Shakira, η οποία είναι single μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Gerard Piqué πέρυσι, συνδέθηκε πρόσφατα με τον Hamilton.

«Περνούν χρόνο μαζί και είναι στο στάδιο της γνωριμίας του ενός με τον άλλο», είπε στο People τον περασμένο μήνα πηγή προσκείμενη στα δύο μέρη. «Είναι διασκεδαστικό και flirty».

Η Λατίνα σούπερ σταρ και ο Βρετανός οδηγός, εθεάθησαν για πρώτη φορά να κάνουν βαρκάδα στο Μαϊάμι τον Μάιο ενώ μετά βγήκαν για δείπνο στη Βαρκελώνη μετά το ισπανικό Γκραν Πρι.

Shakira: Αποκάλυψε ότι έμαθε την προδοσία του Piqué ενώ ο πατέρας της ήταν στη ΜΕΘ - «Πίστευα ότι δεν θα επιβίωνα»

Ο Hamilton είχε το χέρι του γύρω από τη μέση της Shakira ενώ χαμογελούσαν όλοι σε μια ομαδική φωτογραφία, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο μουσικός Mustafa the Poet και η φίλη της Kendall Jenner, Fai Khadra.

Οπότε αναμένουμε τη συνέχεια με το... μέτωπο του του ΝΒΑ!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 08:51