Shakira: Μετά τη «χυλόπιτα» στον Tom Cruise, φήμες ότι βγαίνει με διάσημο μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ

26.05.2023
Shakira: Μετά τη «χυλόπιτα» στον Tom Cruise, φήμες ότι βγαίνει με διάσημο μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ
Kι ενώ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φήμες ότι η Shakira έριξε «χυλόπιτα» στον Tom Cruise, κυκλοφόρησε μια νέα φήμη που θέλει την τραγουδίστρια να έχει σχέση με τον αστέρα του NBA Jimmy Butler.

Αυτή η είδηση προέκυψε όταν εθεάθη την περασμένη Κυριακή να παρακολουθεί τον 33χρονο Buttler στον αγώνα των Miami Heat εναντίον των Boston Celtics, στο FTX Arena.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter κάποιος αναρωτήθηκε: «Είναι ζευγάρι ο Jimmy Butler με τη Shakira;». Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μετά το παιχνίδι, ο ένας ακολούθησε τον άλλο στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/CreS1v0A8gn/}

Εδώ που τα λέμε, αυτή είναι μια σημαντική παρατήρηση καθώς η 46χρονη ποπ σταρ, ακολουθεί μόλις 159 άτομα.

Επισημάνθηκε επίσης ότι ο γιος της, Μilan «φόρεσε την εμφάνιση του Jimmy Butler για το Halloween», ενώ ο αδερφός του, Sasha, επέλεξε την εμφάνιση του LeBron James. Ωστόσο, αυτή η φήμη ίσως να μην επιβεβαιώνεται, δεδομένου ότι ο παίκτης του μπάσκετ έχει σχέση από το 2019 με το μοντέλο Kaitlin Nowak.

Οι δυο τους κρατάνε την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μοιράζονται στιγμιότυπα μαζί ή με την κόρη τους, Rylee Butler.

Όσο για τη Shakira, μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique τον περασμένο Ιούνιο δεν έχει γίνει γνωστή κάποια σχέση της.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν φήμες που τη συνέδεαν με τον σταρ του Χόλιγουντ Τom Cruise, μετά την συνάντησή τους στο πρόσφατο Grand Prix του Μαϊάμι. Μάλιστα ειπώθηκε ότι ο Cruise είχε «γοητευτεί απόλυτα» από τη Shakira, προσθέτοντας ότι «είπε ακόμη και στον στενό του κύκλο ότι ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που ήθελε να εξερευνήσει».

Δυστυχώς για εκείνον, ένα ρεπορτάζ από το περιοδικό Heat ανέφερε ότι η Shakira τον «παρακάλεσε να σταματήσει να τη φλερτάρει».

Αλλά οι φήμες σχετικά με την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας δεν σταματούν εκεί, αφού γράφτηκε ότι βγήκε πρόσφατα με τον διάσημο οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton. Οι δυο τους εθεάθησαν να τρώνε μαζί έξω, ενώ λίγες μέρες αργότερα την πήρε για βόλτα με το πολυτελές σκάφος του από την έπαυλή της στο Μαϊάμι. Ωστόσο, η Sun Online έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι είναι απλώς φίλοι.

Shakira είναι αυτή και γιατί όχι; Λογικό να πέφτουν οι μνηστήρες στα πόδια της.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 07:37