Και η Τάμτα στις Κάννες - Η selfie με τον Martin Scorsese

26.05.2023
Και η Τάμτα στις Κάννες - Η selfie με τον Martin Scorsese
Μία ανάρτηση της Τάμτα αποκάλυψε ότι και εκείνη βρέθηκε στις Κάννες και περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας "Killers of the flower Moon".

Η Τάμτα, μαζί με τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα και τη μητέρα εκείνου, Μαριάννα Λάτση έδωσαν το "παρών" στο 76ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών και συγκεκριμένα στην νέα ταινία του Martin Scorsese με τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro.

H ελληνίδα σταρ μοιράστηκε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εμπειρία της, όμως καμία μαζί με τους "δικούς" της. Την είδαμε για παράδειγμα μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη [φωτό επάνω], με τον τραγουδιστή Troye Sivan καθώς και με τον Δημήτρη Γιαννέτο.

tamta-1.jpgtamta-2.jpgtamta-3.jpg

"Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν εδώ. Νιώθω ευγνώμων για αυτές τις στιγμές και για την ευκαιρία που είχα να γνωρίσω αυτούς τους θρύλους στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών", γράφει στη λεζάντα η Τάμτα συμπληρώνοντας πως η ζωή είναι απρόσμενη και εκπληκτική.

{https://www.instagram.com/p/CsrLI3PMKCd/}

Στις ελληνικές παρουσίες στο φεστιβάλ των Καννών φέτος περιλαμβάνουμε αυτές της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, της Δούκισσας Νομικού, της Βίκυς Καγιά και της Σοφίας Χατζηπαντέλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 13:24