Γιώργος Νταλάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο που τον συγκλόνισε

26.05.2023
Γιώργος Νταλάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο που τον συγκλόνισε
Έναν πολύ δικό του άνθρωπο "έχασε" ο Γιώργος Νταλάρας και τον αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο.

Θρηνεί την απώλεια ενός στενού του φίλου και συνεργάτη ο Γιώργος Νταλάρας και προχώρησε σε μια ανάλογη ανάρτηση. Ο λόγος για τον ηχολήπτη Κώστα Κωνσταντινόπουλο που έφυγε από τη ζωή πρόωρα!

"Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου", γράφει ο σπουδαίος έλληνας ερμηνευτής αποχαιρετώντας "έναν σπουδαίο, εφευρετικό, πρωτοπόρο, ειδήμονα του ήχου, αφοσιωμένο και ερωτευμένο με την δουλειά του, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή", όπως γράφει συγκεκριμένα. "Κώστα μου λείπω τώρα στη δουλειά, καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού… Καρολίνα μου κι Ερασμία μου, σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά", ολοκληρώνει την ανάρτηση ο Γιώργος Νταλάρας και μοιράζεται εικόνες από την κοινή τους ζωή με τον επί χρόνια συνεργάτη του.

{https://www.instagram.com/p/CsqmkyXII4t/}

Μαρινέλλα - Γιώργος Νταλάρας: Η σπάνια ιστορία από την πρώτη τους γνωριμία και η φωτογραφία στο γήπεδο

Κάτω από την ανάρτηση δεν έλειψαν τα σχόλια από άλλους, σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί επίσης επί χρόνια με τον εκλιπόντα. Από αυτά ξεχωρίζουμε μερικά.

"Ρε Κωστα ο παράδεισος θέλει ηχολήπτη ??? Πως την έκανες έτσι... Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ", γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

"Αγαπημένε μας Κώστα. Τόσο γρήγορα και τόσο αναπάντεχα έφυγες από κοντά μας.θα σε θυμόμαστε για πάντα. Γιατί ήσουν μοναδικός φίλος της καρδιάς και συνεργάτης.Όποτε σε χρειαζόμασταν ήσουνα στο πλάι μας.είσουν ένα κομμάτι της καρδιάς μας και της ζωής μας. θα μας λείψεις. Καλό παράδεισο σου εύχομαι.Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά σου", γράφει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

"Πάει κι ο Κώστας ; Πόσο κρίμα. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη", γράφει ο Κώστας Μακεδόνας.

fb.png

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 13:48