Γιάννα Νταρίλη: "Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην τηλεόραση"

26.05.2023
Η Γιάννα Νταρίλη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην προώθηση του Maestro του στο Λος Άντζελες
Η Γιάννα Νταρίλη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην προώθηση του Maestro του στο Λος Άντζελες
Η γυμνάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά πρωινά τη δεκατία του '90 δηλώνει ακόμη παρούσα και δεν κρύβει τη διάθεσή της για επιστροφή.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Γιάννα Νταρίλη για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη, το γάμο της, ενώ έκανε και μία αναδρομή στα χρόνια της τηλεόρασης τη δεκαετία του '90.


Η συμπαθής γυμνάστρια δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως νιώθει ότι δεν έφυγε ποτέ από τη χώρα μας, ενώ δεν σταματά να τη διαφημίζει στο εξωτερικό και είναι υπερήφανη γι' αυτή.

Στη συνέχεια θυμήθηκε τα χρόνια της τηλεόρασης της ένδοξης δεκαετίας του ’90 και συγκεκριμένα πώς ξεκίνησε η καριέρα της. "Ο Βασίλης Τσιβιλίκας μου πρότεινε να μπω στην εκπομπή του που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 και έτσι ξεκίνησα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάω στην τηλεόραση. Ήμουν ντροπαλή, δεν είχα τη φιλοδοξία".

"Ξεκίνησα τον 'Πρωινό Καφέ', όταν τον παρουσίαζε η Πόπη χατζηδημητριου και μετά συνέχισα όταν ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη τέσσερα χρόνια. Η πανέμορφη, η διάσημη, η μοναδική Ελένη Μενεγάκη! Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ήταν σαν φως. Στον 'Πρωινό Καφέ' περνούσαμε υπέροχα, ήμασταν οικογένεια" είπε, μεταξύ αλλων, η Γιάννα Νταρίλη και συμπλήρωσε πως καθώς ήταν 23 ετών δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τη δημοσιότητα.

Το φθινόπωρο του 2005 η Γιάννα Νταρίλη πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση και να πάει στους γονείς της στη Νέα Υόρκη.

"Μου ήρθε μία πρόταση να ασχοληθώ με το κανάλι της ομογένειας της Νέας Υόρκης", εξήγησε η Γιάννα ενώ σχετικά με το ότι δεν έχει γίνει μητέρα σχολίασε "Όταν κάνεις όνειρα ο Θεός γελάει, για κάποιο λόγο η καριέρα προηγείται και δεν έτυχε να κάνω παιδιά".

{https://www.instagram.com/p/Cn5U--MP7bb/}

Με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Γιώργο Ψιψίκα, είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, ζούνε στην Ελλάδα και είναι απόλυτα ευτυχισμένοι. Η ίδια ασχολείται με την εναλλακτική φυσική ιατρική και ειδικεύεται στην εναλλακτική διατροφή και αντιγήρανση. Στη φωτογραφία κάτω οι δυο τους με την Αθηνά Ωνάση.

{https://www.instagram.com/p/CUrs0ivo1Aa/}

«Η Νέα Υόρκη δεν είναι όπως ήταν, έχουμε προβλήματα εγκληματικότητας και φοβάμαι όταν περπατάω στους δρόμους», αποκάλυψε στη συνέχεια ενώ στο τέλος παραδέχτηκε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην τηλεόραση. Λαμβάνουν τα κανάλια;

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 14:33