Η Oprah Winfrey έχει μείνει μισή και ξέρουμε πώς τα κατάφερε

26.05.2023
Η Oprah Winfrey έχει μείνει μισή και ξέρουμε πώς τα κατάφερε
(Photo by Lorenzo Palizzolo/Getty Images)
Στο σόου του οίκου Louis Vuitton εμφανίστηκε η Oprah Winfrey και υπήρξε κόσμος που με δυσκολία την αναγνώρισε!

Όποιος ακολουθεί την Oprah στα social media έχει αντιληφθεί την αλλαγή στην εμφάνισή της, όμως αυτή η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της ήταν, πραγματικά, εντυπωσιακή.

oprah-winfrey.jpg

Η διάσημη αμερικανίδα έχει σημειώσει ουκ ολίγες αυξομιώσεις στο βάρος της όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, όμως αυτή τη φορά έχει δεσμευτεί (στην ίδια) πως "δεν θα ξανακυλήσει". Επιπλέον, αυτή τη φορά έχει αλλάξει όλο τον τρόπο ζωή της, "φτιάχνοντας", αρχικά, το γόνατό της, που είχε πρόβλημα και βάζοντς το hiking στην καθημερινότητά της.

{https://www.instagram.com/p/Cm43SN5D65R/}

Ξέρουμε όμως, ακριβώς πότε και πώς ξεκίνησε αυτή τη τελευταία προσπάθεια. Όλα ξεκίνησαν τον Ιανούαριο του 2022, λοιπόν, κάπως σαν New Year's Resolutions (αλλά και διαφήμιση μαζί). Ως πρέσβειρα των Weight Watchers η Oprah ανέλαβε, με το παράδειγμά της, να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με το ότι "η καλύτερη ώρα και για μια δίαιτα είναι ΤΩΡΑ", ταυτόχρονα, όμως αναφέρει και σε ποιον στηρίζεται για βοήθεια.

"Αν περιμένατε για την κατάλληλη μέρα, την κατάλληλη ώρα ή κάποιου είδους σημάδι... αυτό είναι. Σήμερα είναι η μέρα. Η Μέρα Μηδέν ξεκινά τώρα", έγραφε στη λεζάντα η Winfrey καλώντας τους followers της να τη συναντήσουν στο ww.com ώστε να θέσουν έναν κοινό στόχο και να κάνουν μία κοινή αρχή. "Αποχαιρετώ αυτό το 2 εβδομάδων κέικ και καλοσωρίζω την ενυδάτωση", έγραφε στη συνέχεια!

{https://www.instagram.com/p/CYkZFf8DWbB/}

Εύγε Oprah! Μαζί σου!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 16:20