Αγωνία για την υγεία της Celine Dion: Ακυρώνει ξανά την περιοδεία της

26.05.2023
Αγωνία για την υγεία της Celine Dion: Ακυρώνει ξανά την περιοδεία της
(Photo by Getty Images/Getty Images for Global Citizen )
5 μήνες μετά την πρώτη ακύρωση των εμφανίσεών της η Celine Dion βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση. Ζητά συγνώμη από τους θαυμα΄στες της και το ενδιαφέρον στρέφεται ξανά προς την αδύναμη υγεία της.

Η είδηση ήρθε πριν από μερικές ώρες μέσα από τα social media της διάσημης τραγουδίστριας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. "Με απίστευτη απογοήτευση σας ανακοινώνουμε σήεμρα την ακύρωση της Courage World Tour", ξεκινά η ανακοίνωση και συνεχίζει με τα λόγια της ίδιας της Celine.

Celine Dion: Γιόρτασε τα 55 της χρόνια και μοιράζεται τα μυστικά της για αγέραστη επιδερμίδα

"Λυπάμαι τόσο πολύ που σας απογοητεύω ακόμη μία φορά. Εργάζομαι πολύ σκληρά για να επανακτήσω τη δύναμή μου όμως μια περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμη κι αν είναι υγιής 100%. Δεν είναι δίκαιο που διαρκώς ματαιώνω τα σόου και παρόλο που ραγίζει η καρδιά μου, είναι καλύτερα να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέρχρι να είμαι έτοιμη να ανέβω στη σκηνή ξανά. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω... και ανυπομονώ να σας δώ ξανά", λέει η Dion απευθυνόμενη στους φανς της, ενώ από την παραγωγή ενημερώνονται ότι όσι αγόρασαν εισιτήρια για τις 42 (!) συναυλίες που ακυρώνονται θα αποζημιωθούν μέσω της αρχικής διαδρομής της κάθε αγοράς.

{https://www.instagram.com/p/CstKOQtAJhs/}

Τον Δεκέμβριο του 2022 η 55χρονη σταρ είχε μοιραστεί ένα βίντεο μέσω του οποίου (και με δάκρυα στα μάτια) ενη΄μερωνε το κοινό της για την ακύρωση της περιοδείας της και για το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Έναν χρόνο νωρίτερα, η Dion είχε διαγνωστεί με μια σπάνια νευρολογική πάθηση που λέγεται Σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (Stiff Person Syndrome) που άλλαξε όλη τη ζωή της. Πρόκειται για μία ανίατη ασθε΄νεια, που, στην ουσία μετατρέπει το 1 άτομο στο ένα εκατομμύριο που χτυπά σε "ανθρώπινο άγαλμα". Τραγικό!

Καλή δύναμη!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 16:51