Celine Dion: Γιόρτασε τα 55 της χρόνια και μοιράζεται τα μυστικά της για αγέραστη επιδερμίδα

02.04.2023
Celine Dion: Γιόρτασε τα 55 της χρόνια και μοιράζεται τα μυστικά της για αγέραστη επιδερμίδα
Photo: @celinedion
Είναι από τις γυναίκες που δεν προσπαθεί να κρύψει την ηλικία της, αντίθετα έχει αγκαλιάσει την φυσική ομορφιά της και παρά το γεγονός ότι διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η Celine Dion, εξακολουθεί να φαίνεται νέα.

Στις 30 Μαρτίου γιόρτασε τα 55 της χρόνια και έχει δηλώσει ότι αγαπά τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά της και εξακολουθεί να φαίνεται φρέσκια χάρη στην απλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και τη θετική νοοτροπία της.

{https://www.instagram.com/p/Cqah9oHAvrA/}

Ο αποκλεισμός της Celine Dion από τη «Λίστα των καλύτερων τραγουδιστών» του Rolling Stone προκάλεσε οργή

Χρησιμοποιεί makeup με βάση το λάδι

Από την ενυδάτωση του δέρματός σoυ μέχρι την πρόληψη των ενοχλητικών εξανθημάτων, τα έλαια έχουν πολλά οφέλη για το δέρμα σoυ. Πολλές celebrities προτιμούν το ελαιόλαδο από τα ακριβά προϊόντα περιποίησης για να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση. Η Dion πιστεύει ότι η χρήση μακιγιάζ με βάση το λάδι μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σoυ με πολλούς τρόπους. «Επίλεξε φόρμουλες με βάση το λάδι για να μην υποχωρήσει στο δέρμα σου», έχει πει.

{https://www.instagram.com/p/BxNR4UKgrAe/}

Έχει μια τεχνική για λίφτινγκ προσώπου χωρίς βελόνες

Όλο και περισσότερες celebrities μιλούν εναντίον της πλαστικής χειρουργικής και κάποιες μετανιώνουν που έβαλαν fillers ή έκαναν μπότοξ. Η Dion έχει μια έξυπνη τεχνική που τη βοηθάει να αποκτήσει αμέσως μια ανανεωμένη εμφάνιση. «Κάνω τα μαλλιά μου ψηλά σε σινιόν ή πάνω από το κεφάλι μου, οπότε ανασηκώνεται το πρόσωπο κατά κάποιο τρόπο», έχει πει.

Charlize Theron: Τα μυστικά της ομορφιάς της και γιατί δεν κάνει ντους κάθε μέρα

Έχει υιοθετήσει μια πολύ απλή ρουτίνα περιποίησης

Οι περίπλοκες ρουτίνες ομορφιάς δεν είναι πάντα ότι καλύτερο όταν φροντίζεις το δέρμα σου και η τραγουδίστρια του «Falling Into You» θέλει απλά πράγματα. Καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα της και διατηρεί τα πινέλα καθαρά για να αποτρέψει την είσοδο βακτηρίων στο δέρμα της. «Καθαρίστε το πρόσωπο, ενυδατώστε και διατηρήστε καθαρά τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε», έχει δηλώσει.

{https://www.instagram.com/p/B_A6iuij6hb/}

Πιστεύει ότι η ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται

Με πίστη στην πεποίθηση να μεγαλώνεις με χάρη, η Dion έχει μοιραστεί τις απόψεις της για την ομορφιά. «Ίσως να μην είσαι εκεί έξω στη σκηνή ή στην τηλεόραση, αλλά όλες έχουμε μια φωνή. Γιατί το αξίζουμε. Έχουμε όνειρα. Το να νιώθεις όμορφα σε κάνει να νιώθεις δυνατή. Και το να νιώθεις δυνατή σε κάνει να πετυχαίνεις» έχει πει.