Ο John Stamos στο Maestro - Ο ρόλος που του έδωσε ο Παπακαλιάτης και η κρυφή συμφωνία

01.04.2023
Ο John Stamos στο Maestro - Ο ρόλος που του έδωσε ο Παπακαλιάτης και η κρυφή συμφωνία
(Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει και, όπως φαίνεται, ο John Stamos έχει αναλάβει έναν ρόλο έκπληξη σε αυτόν! Ανυπομονούμε να το δούμε.

Η πρώτη ανάγνωση για τους πρωταγωνιστές του Maestro Part II έγινε. Είδαμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες και εντοπίσαμε κάποιες απουσίες. Είναι νωρίς όμως και η αλήθεια είναι πως σκοπός της παραγωγής και των άμεσα εμπλεκόμενων είναι να μας δίνουν λίγα λίγα τα καινου΄ρια στοιχεία για τον δεύτερο κύκλο.

Γι' αυτό και μας έκανε εντύπωση η ανάρτηση που έκανε αργά χθες το βράδυ ο John Stamos μέσα από την οποία, στην ουσία, αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει κι εκείνος στη σειρά με έναν ρόλο που θα δούμε να εξελίσσεται στα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Πριν προχωρήσουμε στην αποκάλυψη θυμόμαστε τις χαρούμενες εικόνες από την επίσημη πρεμιέρα του Maestro In Blue (όπως είναι ο τίτλος της σειράς στο εξωτερικό) όπου στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρέθηκαν όλοι οι Έλληνες του Χόλιγουντ, μεταξύ αυτών και ο Stamos, φυσικά. Ted Sarantos, Nia Vardalos, Maria Menounos. Ήταν όλοι εκεί.

{https://www.instagram.com/p/CqD2PUCvCh2/}

Προφανώς και θα ήθελαν όλοι μια συμμετοχή στη σειρά του Χριστόφορου αλλά μόνο ο John τα κατάφερε (προς ώρας, έστω). Τι θα κάνει, λοιπόν, στο Maestro ο Γιάννης Σταματόπουλος, όπως είναι το κανονικό του όνομα;

Μα τον Maestro κι αυτός!

Ναι, καλά διαβάζεις. Ο John Stamos (59), λοιπόν, θα είναι είναι ένας γοητευτικός ελληνοαμερικανός (sic) μαέστρος ο οποίος θα βρεθεί στους Παξούς προς το τέλος του καλοκαιριού για διακοπές με την κόρη του, την οποία θα ερμηνεύσει η σύζυγος του σταρ, Caitlin McHugh (36) και εκεί ακριβώς βρίσκεται και η μυστική συμφωνία των τριών! Ο Παπακαλιάτης ήθελε πολύ τον Stamos στη σειρά και η Caitlin ήθελε πολύ έστω και μια μικρή συμμετοχή, οπότε τα "βρήκαν" και η συνεργασία η΄ταν σίγουρα "Win Win".

11 διάσημοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50 και το απολαμβάνουν

Στο Maestro πάντως, ο Παπακαλιάτης θέλει και του δύο, πατέρα και κόρη να εντυπωσιάζονται αμφότεροι από την Κλέλια. Ο ένας για το ταλέντο της στο πιάνο και η άλλη γιατί την ερωτεύεται παράφορα. Η Κλέλια, καταρρακωμένη ακόμη από τη φυγή του Ορέστη κολακεύεται και απο τις δύο προσεγγίσεις το ίδιο. Τι θα συμβεί, όμως, παρακάτω δε γνωρίζουμε καθώς μόνο μέχρι εκεί έχει διαρρεύσει η ιστορία.

Το διάσημο ζευγάρι, πα΄ντως, λέγεται ότι διασκεδάζει πολύ με την ιδέα να μπούν σε μια τέτοια τηλεοπτική σχέση και ανυπομονούν να πάρουν το σενάριο στα χέρια τους.

Όσο για την "αποκαλυπτήρια" ανάρτηση του Stamos; Την παραθέτουμε αμέσως στη συνέχεια. Και αν σου φανεί περίεργο που σε αυτή ο ηθοποιός γυρίζει τον χρόνο πίσω σε ένα συγκριμένο επεισόδιο του Law and Order στο οποίο γνώρισε την αγαπημένη του, τότε μην ξαφνιαστείς. Απλά θυμήσου ότι σήμερα είναι Πρωταπριλιά και ξέχνα όλα τα προηγούμενα! Καλό μήνα, λοιπόν, με υγεία πάνω, απ' όλα!

{https://www.instagram.com/p/Cqb6v16s-_5/}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2023 - 10:41