Ηλίας Γκότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή από το Survivor, η αποθέωση και το σχόλιο του Πηλίδη

02.04.2023
Ηλίας Γκότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή από το Survivor, η αποθέωση και το σχόλιο του Πηλίδη
Ύστερα από αρκετά stories και Q&A ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να κάνει σήμερα, Κυριακή και λίγο πριν ξεκινήσει το επεισόδιο του Survivor το πρώτο σταθερό post του.

Ο σάλος που ακολούθησε την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει, οι δύο πρώην παίκτες δεν έχουν εμφανιστεί σε κάποια από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ όμως έχουν τοποθετηθεί με διαφορετικούς τρόπους.

Ειδικά ο νικητής του 2018 έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια από εκείνους που θεωρούν ότι "το παρατραβάει το σκοινί" επιχειρώντας να υποβιβάσει αυτό που έκανε (γιατί το έκανε) επειδή το κάνουν όλοι!

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης γύρισε στην Ελλάδα και αποκάλυψε πώς έκλεβε φαγητό - Τα unfollow που "καίνε"

Ο Ηλίας γύρισε στην πραγματικότητά του, το μόνο που τον ενδιαφέρει, όπως είπε, είναι οι δικοί του άνθρωποι και σήμερα, μέσα από το Post του κα΄νει ακόμη ένα statement που λέει πολλά.

"Τωρα που άρχισα να τρώω είπα να αρχίσω και να φιλοσοφώ…" ξεκινά ο Ηλίας και συνεχίζει ως εξής: "Κάποιες φορές λέμε ότι ‘όλα για κάποιο λόγο γίνονται’, η αλήθεια όμως είναι ότι πίσω από αυτή τη φράση κρύβεται η τέλεια δικαιολογία για να μένουμε αδρανείς. Νομίζω ότι αυτό ισχύει μόνο όταν ξέρεις ότι έχεις κάνει το καλύτερο που μπορούσες, τα έχεις δώσει όλα και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου… τότε ίσως γίνονται όλα για κάποιο λόγο!"

Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τα λεγόμενα του Γκότση όπως θέλει, όμως ο Γιωρίκας Πηλίδης φαίνεται ότι προσυπογράφει.

pilidis.jpg

{https://www.instagram.com/p/Cqiq9Kpsfd7/}

Τα σχόλια που ήρθαν κάτω από την ανάρτηση ήταν πάρα πολλά και στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποθεωτικα΄ για τον personal trainer που ακόμη δεν έχει ανοίξει όλα τα χαρτια΄ του, όμως κάτι είπε και μέσα από ένα story του σχετικά με τη μοχαχικότητα του να είσαι μόνος σου σε αντίθεση με του να περιβάλλεσαι από λάθος ανθρώπους.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2023 - 22:54