Ο αποκλεισμός της Celine Dion από τη «Λίστα των καλύτερων τραγουδιστών» του Rolling Stone προκάλεσε οργή

04.01.2023
Ο αποκλεισμός της Celine Dion από τη «Λίστα των καλύτερων τραγουδιστών» του Rolling Stone προκάλεσε οργή
Οι έντονες αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση της λίστας του περιοδικού 'Rolling Stone'

Μεγάλη οργή έχει προκληθεί για το γεγονός ότι η Celine Dion δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 200 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Η λίστα δημοσιεύτηκε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και περιλαμβάνει ονόματα όπως η Aretha Franklin και η Rosalía.

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Jeremy Renner ύστερα από ατύχημα στο χιόνι

Αλλά πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι η απουσία της Dion από τη λίστα είναι μεγάλο λάθος. «Με σεβασμό, το να μην περιλαμβάνεται η Celine Dion, αναμφισβήτητα η καλύτερη τεχνικός φωνής όλων των εποχών, σε αυτή τη λίστα είναι οριακή προδοτικό», έγραψε στο Twitter ο παραγωγός και καλλιτέχνης ηχογράφησης Jamie Lambert.

Shakira - Gerard Piqué: Ένα βάζο με μαρμελάδα ξεσκέπασε την απιστία του ποδοσφαιριστή

Υπήρχαν επίσης παράπονα ότι άλλοι, όπως η Dionne Warwick, η Diana Ross και ο Sting, δεν συμπεριλήφθηκαν. «Πριν αρχίσετε να διαβάζετε (και να σχολιάζετε), να έχετε κατά νου ότι αυτή είναι η λίστα των καλύτερων τραγουδιστών, όχι των καλύτερων φωνών», σημειώνει η εισαγωγή. «Το ταλέντο είναι εντυπωσιακό - η ιδιοφυΐα είναι υπερβατική».

Η Dion ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αναβάλλει πολλές εμφανίσεις στην Ευρώπη αφού διαγνώστηκε με μια νευρολογική διαταραχή που δεν της επιτρέπει «να τραγουδήσει όπως έχει συνηθίσει». Η πάθηση που έχει είναι «ένα σπάνιο, προοδευτικό σύνδρομο που επηρεάζει το νευρικό σύστημα, ειδικά τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό», σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Εγκεφαλικού.