Charlize Theron: Τα μυστικά της ομορφιάς της και γιατί δεν κάνει ντους κάθε μέρα

Charlize Theron: Τα μυστικά της ομορφιάς της και γιατί δεν κάνει ντους κάθε μέρα
photo: @charlizeafrica
H Charlize Theron είναι ο ορισμός της γυναίκας. Διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και διαχρονική ομορφιά που πολλές θα ζήλευαν. Και μάλιστα αξιοποιώντας τον λίγο χρόνο ανάμεσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά της, ακολουθεί συγκεκριμένες καθημερινές συνήθειες ομορφιάς, κάποιες από τις οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν από όλες μας (πλην της πρώτης φανταζόμαστε).

Δεν κάνει ντους καθημερινά

Αν και μπορεί να χρειάζεσαι ένα ζεστό ντους μετά από μια έντονη μέρα, πολλοί υποστηρίζουν ότι συχνά το καθημερινό ντους μπορεί να σου προκαλέσει πιτυρίδα, να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται λιπαρά και να στεγνώσει το δέρμα σου. Η Theron δεν πιστεύει ότι το καθημερινό ντους είναι απαραίτητο και μπορεί για αρκετές μέρες να το παραλείψει. «Είμαι σκληρό κορίτσι και μπορώ να μην κάνω ντους για μια εβδομάδα — είμαι μια χαρά με αυτό», είπε.

Back to Brunette: Η Charlize Theron και πέντε ακόμη διάσημες κυρίες που απαρνήθηκαν το ξανθό για μια πιο σκούρη απόχρωση

Δεν παραλείπει να καθαρίζει το πρόσωπο της πριν κοιμηθεί

Είναι κανόνας: Το μακιγιάζ σου πρέπει να το αφαιρείς πριν κοιμηθείς αλλά η Theron παραδέχεται ότι μερικές φορές το ξεχνάει. «Είσαι κουρασμένη, ξεχνάς ότι δεν έπλυνες το πρόσωπό σου το προηγούμενο βράδυ... Νομίζω ότι όλες το κάνουμε αυτό μια στο τόσο», είπε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επειδή δεν έχει πολύ χρόνο το πρωί προσπαθεί να περιποιηθεί το δέρμα της το βράδυ. «Έχω μάθει πραγματικά να φροντίζω το δέρμα μου τη νύχτα, έτσι τα πρωινά βάζω συχνά απλώς μια ζεστή πετσέτα, βουρτσίζω τα δόντια μου και βάζω αντηλιακό. Αυτό στην κυριολεξιία. Μπορώ να κάνω λίγα περισσότερο το βράδυ – συνήθως όταν τα παιδιά κοιμούνται και έχω λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου», έχει πει.

{https://www.instagram.com/p/B73ue-OhQcg/}

Βάζει πάντα αντηλιακό

Οι περισσότερες celebrities, όπως θα έχεις διαβάσει, δεν ξεχνάνε ποτέ το αντηλιακό τους. Αυτό πρέπει να κάνεις και εσύ προκείμενου να βοηθήσεις το δέρμα σου να παραμείνει νέο και φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Theron δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό της.

«Ξυπνάμε πολύ νωρίς στο σπίτι μου—5:45 π.μ. Είμαι μια ανύπαντρη μαμά που προσπαθώ να ετοιμάσω δύο παιδιά, να ετοιμάσω τα τάπερ τους για το μεσημέρι και να μην χάσουν το λεωφορείο. Όταν ξυπνάω, απλώς ξεπλένω το πρόσωπό μου και βάζω αντηλιακό», έχει πει.

Οι λόγοι για τους οποίους χρειάζεσαι το καστορέλαιο στη ζωή σου

Βάζει καστορέλαιο στα μαλλιά της

Θα έχεις ακούσει ότι το καστορέλαιο βοηθά τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και να φαίνονται πιο υγιή αν και δεν υπάρχουν έρευνες που να το αποδεικνύουν ξεκάθαρα. Η Theron πιστεύει ότι αυτό το οικονομικό έλαιο είναι πολύ χρήσιμο.

«Κάποιος μου είπε για το καστορέλαιο. Το βάζω στα φρύδια μου και στο τριχωτό της κεφαλής μου μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Σίγουρα κάνει τα μαλλιά μου πιο πυκνά», έχει πει και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.02.2023 - 10:52