5 tips που σε κάνουν να φαίνεσαι 10 φορές πιο ελκυστική χωρίς να προσπαθήσεις πολύ 

27.02.2023
5 tips που σε κάνουν να φαίνεσαι 10 φορές πιο ελκυστική χωρίς να προσπαθήσεις πολύ 
Όταν πρόκειται για τα γούστα των ανθρώπων, τα πράγματα δεν είναι πάντα προβλέψιμα. Αυτό που είναι ελκυστικό για ένα άτομο μπορεί να μην είναι ελκυστικό για ένα άλλο. Ωστόσο, κάποια μικρά και ασήμαντα πράγματα με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να προσελκύουν ανθρώπους, όπως οι μαγνήτες.

Δεν χρειάζεται να έχεις τις «τέλειες αναλογίες» για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για το πετύχεις

Κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο συνδέεται με τη ζεστασιά και τη θετική ενέργεια. Τα μάτια, τα χείλη και τα φρύδια γίνονται πιο χλωμά με την πάροδο του χρόνου, έτσι το κόκκινο κραγιόν τονώνει την συνολική σου επιδερμίδα. Το υγρό κόκκινο κραγιόν δίνει επίσης όγκο και υφή σε πιο λεπτά χείλη.

Πώς να αποκτήσεις τα τέλεια κόκκινα χείλη

Ελαφριά κλίση του κεφαλιού

Σύμφωνα με έναν ειδικό της γλώσσας του σώματος, το να γέρνεις ελαφρώς το κεφάλι σου προς τα δεξιά είναι μια κλασική τεχνική φλερτ που τονώνει την εμφάνισή σου. Όταν το κάνεις αυτό, οι μύες του προσώπου σου χαλαρώνουν και το χαμόγελό σου γίνεται πιο συμμετρικό και φυσικό.

Χαμόγελο με τα μάτια

Το να χαμογελάς (είδικά να χαμογελάς με τα μάτια σου) σε κάνει αμέσως πιο φωτογενή και ελκυστική. Αν και ένα γνήσιο χαμόγελο μπορεί να κάνει ρυτίδες στο πόδι της χήνας, να ανασηκώνει τα ζυγωματικά και να κάνει τις γραμμές χαμόγελου γύρω από το στόμα και τη μύτη πιο εμφανείς, ωστόσο εξακολουθεί να θεωρείται ελκυστικό. Τα ψεύτικα χαμόγελα απομακρύνουν τους ανθρώπους και μπορούν να μειώσουν την εσωτερική μας ευτυχία.

Ελαφρύ ρουζ

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με ροδαλά μάγουλα θεωρήθηκαν πιο υγιείς και πιο ελκυστικές από τις γυναίκες με χλωμή επιδερμίδα.

30 δευτερόλεπτα αρκούν για να αναβαθμίσεις οποιοδήποτε look σου!

Μπλούζες ζιβάγκο

Μπορεί να θεωρούσες αυτό το ρούχο κακόγουστο, ωστόσο, σε κάνει να φαίνεσαι ελκυστική, μυστηριώδης και χαριτωμένη. Σε κάνει επίσης να δείχνεις πιο αδύνατη, τονίζει το πρόσωπο και επιμηκύνει τη σιλουέτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.02.2023 - 11:13