Πώς να αποκτήσεις τα τέλεια κόκκινα χείλη

30.12.2021
Πώς να αποκτήσεις τα τέλεια κόκκινα χείλη
Η επιλογή-κλεδί για το τέλειο πρωτοχρονιάτικο look

Το κόκκινο κραγιόν είναι, αναμφίβολα, το πιο κολακευτικό makeup look. Η κάθε γυναίκα δείχνει αμέσως πιο σέξι και δυναμική, και για πολλές, είναι ακόμη και συμβολικό. Για παράδειγμα, η πολιτικός Alexandria Ocasio Cortez φόρεσε το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν στην ορκωμοσία της ως φόρο τιμής στη δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Sonia Sotomayor.

Οι μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για το 2022

Είτε φοράς κόκκινο κραγιόν για να κάνεις ένα statement είτε απλώς για διασκέδαση, είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι τα χείλη σου είναι στην εντέλεια. Διάβασε παρακάτω τις συμβουλές των ειδικών για το πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν για άψογο αποτέλεσμα.

Βήμα πρώτο: Φτιάξε τη γραμμή των χειλιών

Εφάρμοσε ελαφρά concealer στα χείλη με ένα αφράτο πινέλο σκιών (αυτό θα κάνει την απόχρωση του κραγιόν σου να φαίνεται πιο φωτεινή), στη συνέχεια ακολούθησε τη φυσική γραμμή των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών χρησιμοποιώντας "ελαφριές, φτερωτές πινελιές" αντί για μακριές και εκτεταμένες. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις περισσότερο έλεγχο.

Βήμα δεύτερο: Γέμισε μερικώς τα χείλη σου χρησιμοποιώντας το ίδιο μολύβι

Πριν πιάσεις το κραγιόν σου, τράβηξε το μολύβι προς το κέντρο του στόματος, αλλά μην τα γεμίσεις μέχρι τέρμα. Δούλεψε τις σκληρές γραμμές με ένα μικρό πινέλο. Αυτή η βάση θα βοηθήσει στην αποφυγή τυχόν μουτζουριών και θα βοηθήσει το κραγιόν να διαρκέσει περισσότερο.

Βήμα τρίτο: Εφάρμοσε το κραγιόν

Πέρασε πάνω από τη βάση που έχεις δημιουργήσει με το μολύβι το κόκκινο κραγιόν που σου ταιριάζει.