Ο Χάρης Χριστόπουλος αποθεώνει ακόμη μία φορά την Ανίτα Μπραντ και συγκινεί

25.05.2023
Ο Χάρης Χριστόπουλος αποθεώνει ακόμη μία φορά την Ανίτα Μπραντ και συγκινεί
"Όλες τις αλλαγές στο σώμα της τις αγαπώ περισσότερο γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς", λέει ο Χάρης Χριστόπουλος μιλώντας για τη σύζυγό του και τους γιους τους και "στάζει μέλι" για ακόμη μια φορά.

Πριν από 40, μόλις, ημέρες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους και μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας τους.

Εμφανώς άυπνος, αλλά πάντα με χαμόγελο και την ευτυχία να ξεχειλίζει από τα μάτια του, ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την αγαπημένη του και τα παιδιά τους, ενώ ήταν εμφανέστατο ότι δεν τον νοιάζει καθόλου ο ύπνος ή η έλλειψή τουν στην προκειμένη περίπτωση, μπροστά στα όσα κερδίζει από την οικογένειά του.

Ανίτα Μπραντ: Έλεγαν ότι είμαι με τον Χάρη Χριστόπουλο για τα χρήματα

Από τη συζήτηση μάθαμε ότι ο τριών ετών Χρήστος ζηλεύει σε υγιή πλαίσιο, όπως είπε η μαμά Ανίτα η οποία είπε ότι "θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό".

"Δίνουμε προσοχή στο να μην παραμελούμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό", συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και ο μπαμπάς Χρήστος συμπλη΄ρωνοντας (πάντα με χαμόγελο) ότι "όταν γίνεις γονιός ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο… πίσω από τις κουρτίνες".

{https://www.instagram.com/p/Csk0ZwztOjv/}

Όσο για το τι τους έχει λείψει από τότε που έχουν έρθει τα παιδιά στη ζωή τους; "Μας έχει λείψει να περνάμε χρόνο οι δυο μας και να κάνουμε συζητήσεις και ταξίδια", είπαν και οι δύο.

Στη συνέχεια ήρθε η ερώτηση σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση της και πόσο αυτό την έχει αγχώσει, με τα κιλά και τα σχετικά. "Δεν με νοιάζει που πήρα κιλά με την εγκυμοσύνη. Ο Χάρης μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη", απάντησε εκείνη και ο Χάρης συμφωνούσε... επαυξάνοντας!

"Η Αννίτα είναι μια γυναίκα πια και αγαπώ όλες τις αλλαγές στο σώμα της γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς", λέει και εμείς, απλά, χειροκροτούμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 16:59