Η Heidi Klum στις Κάννες και το σέξι ατύχημα που ήταν αδύνατο να αποφευχθεί

25.05.2023
Η Heidi Klum στις Κάννες και το σέξι ατύχημα που ήταν αδύνατο να αποφευχθεί
(Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)
Ακόμη μία βραδιά στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ακόμη μία σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων τις οποίες, σίγουρα, επισκίασε όλες αυτή της Heidi Klum.

Ντυμένη στα κίτρινα με μια φαντασμαγορική δημιουργία με πολλά σχισίματα (μερικά, μάλιστα σε επίμαχα σημεία) του Zuhair Murad εμφανίστηκε η 49χρονη καλλονή που έκανε όλα τα κεφα΄λια να γυρίσουν.

Πριν ακόμη περπατήσει στο κόκκινο χαλί η Heidi Klum είχε δώσει μια γεύση του τι έρχεται μέσα από ένα μικρό βιντεάκι που μοιράστηκε στα social media. Σε αυτό το διάσμο μοντέλο φαίνεται στο αυτοκίνητο με εμφανώς παιχνιδιάρικη διάθεση θέτοντας σε πρώτο πλάνο τα στήθη της το μεγαλύτερο μέρος των οποίων (από την κάτω πλευρά ήταν ακάλυπτα).

{https://www.instagram.com/p/CsovtIwpck5/}

Και όταν έφτασε εκεί, βέβαια, δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τα κομμάτια υφάσματος που είχαν τη λογική των φτερών και έδειχνε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, όπως και όλοι όσοι ΄ηταν κοντά της. Στο τσακ, όμως, δεν έφυγε από τη θέση του (τελείως) το κομμάτι που κάλυπτε το ένα αριστερό της στήθος. Μικρό το ατύχημα, αλλά σχεδόν... προβλέψιμο!

heidi-klum-cannes.jpg

(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

heidi-klum.jpg

(Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Η ίδια μοιράστηκε δυο ακόμη φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε!

{https://www.instagram.com/p/CspMTcWuFuW/}

Όσο για τον σύζυγό της, Tom Kaulitz; Ήταν κι εκείνος εκεί όμως δεν περπάτησε μαζί της στο κόκκινο χαλί.

{https://www.instagram.com/p/CsmL-ymLHcU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 16:14