Ανίτα Μπραντ: Έλεγαν ότι είμαι με τον Χάρη Χριστόπουλο για τα χρήματα

16.07.2022
Ανίτα Μπραντ: Έλεγαν ότι είμαι με τον Χάρη Χριστόπουλο για τα χρήματα
Η Ανίτα Μπραντ μίλησε για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με το γνωστό φωτογράφο

Η Ανίτα Μπραντ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Love it" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στα social media, σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με το σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο.

Σοφία Παυλίδου: "Απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη. Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές"

"Έχω λάβει πολύ άσχημα σχόλια, έχω λάβει και αρνητικά, έχω λάβει και κριτικές, αλλά συνήθως τα μπλοκάρω. Για εμένα τα social media δεν είναι η δουλειά μου…η δουλειά μου είναι η εταιρεία μας. Για μένα τα social media είναι ένα μέσο επικοινωνίας για να δείξω αυτό που αγαπώ αλλά μέχρι ένα όριο. Από τη στιγμή που αρχίζει να είναι τοξικό, το κόβω, βάζω τα όριά μου και μέχρι εκεί… Θέλους ανθρώπους θετικούς, με θετική ενέργεια...Την αρνητικότητα την κόβω…" είπε αρχικά η makeup artist.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε έχοντας μόλις κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων και η Ρούλα Ρέβη το σχολιάζει με ένα... άλογο

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε πως: "Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε γιατί δεν μας ήξεραν κι ασχολούνταν άνθρωποι με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξεραν τι γίνεται μεταξύ μας και στο σπίτι μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και δεν ξέρω τι".

Στη συνέχεια, ο Χάρης Χριστόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί και είπε: "Όλα αυτά έχουν να κάνουν δυστυχώς με τα συμπλέγματα των ανθρώπων. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασία και δυστυχώς στενοχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον. Όλοι έχουν πια ένα πληκτρολόγιο και βγάζουν το σύνδρομό τους".