Ariana Grande - Dalton Gomez: Χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου – Ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες

Ariana Grande - Dalton Gomez: Χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου – Ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες

Ως το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου χαρακτηρίζουν τους τελευταίους μήνες, οι κύκλοι της Ariana Grande και του Dalton Gomez, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και ο μεσίτης πολυτελών ακινήτων έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο αλλά η σχέση τους είναι απίστευτα φιλική.

«Μαζί κατέληξαν στην απόφαση», μοιράζεται ένας από τους φίλους. «Είχαν προβλήματα πριν από τον Ιανουάριο, αλλά θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι».

Ο 27χρονος Gomez επισκέφτηκε πριν από μήνες την 30χρονη Grande, στα γυρίσματα του «Wicked» στο Λονδίνο σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, αλλά «δεν τα κατάφερε», όπως αναφέρει η πηγή. «Ήταν πολύ καλοί φίλοι σε όλη τη διαδικασία και οι φίλοι και οι οικογένειές τους προσπαθούσαν να τους προστατέψουν».

Η Grande πυροδότησε φήμες ότι το ζευγάρι είχε συζυγικά προβλήματα όταν εμφανίστηκε στο Wimbledon το Σαββατοκύριακο χωρίς τη βέρα της.

{https://www.instagram.com/p/CuzXhD_siVs/}

Η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια εθεάθη με το δαχτυλίδι της δημόσια ήταν τον Απρίλιο στη συναυλία του Jeff Goldblum στο Λονδίνο.

Η Grande και o Gomez παντρεύτηκαν κρυφά τον Μάιο του 2021 στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. «Ήταν οικείο με λιγότερα από 20 άτομα. Η αίθουσα ήταν τόσο χαρούμενη και γεμάτη αγάπη», είπε ο εκπρόσωπος της στο People εκείνη την εποχή. «Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

{https://www.instagram.com/p/Cli-df7M6JQ/}

Η Grande μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου λίγες μέρες αργότερα, αποκαλύπτοντας το κλασικό λευκό νυφικό Vera Wang και το πέπλο με τονισμένο φιόγκο, η ανάρτηση, όμως δεν υπάρχει στο timeline της πια.

O Gomez έκανε πρόταση γάμου στη Grande τον Δεκέμβριο του 2020 με ένα δαχτυλίδι με μαργαριτάρι και διαμάντια που είχε ιδιαίτερη σημασία για την ποπ σταρ, καθώς το μαργαριτάρι προήλθε από ένα δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει η γιαγιά της.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει νωρίτερα εκείνο το έτος, κάνοντας το ντεμπούτο τους στο μουσικό βίντεο «Stuck with U» των Grande και Justin Bieber. Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος της τραγουδίστριας του «Save Your Tears» αλλά ο δεύτερος αρραβώνας, καθώς προηγουμένως το 2018 επρόκειτο να παντρευτεί τον πρώην κωμικό του «Saturday Night Live», Pete Davidson αλλά τελικά το ζευγάρι χώρισε.

{https://www.instagram.com/p/CaDIqt0P5mq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2023 - 13:59