Carlos Alcaraz: Ο τενίστας φαινόμενο, ο ιστορικός τελικός του Wimbledon και οι VIPs στην κερκίδα

17.07.2023
Carlos Alcaraz: Ο τενίστας φαινόμενο, ο ιστορικός τελικός του Wimbledon και οι VIPs στην κερκίδα
Όλος ο κόσμος σήμερα μιλά για τον 20χρονο Ισπανό τενίστα του οποίου η θεαματική είσοδος στα μεγάλα σαλόνια του πιο ευγενούς από τα αθλήματα θύμισε πολύ αυτή του συμπατριώτη του, Rafael Nadal!

Carlos Alcaraz. Όσοι ασχολούνται με το τένις το είχαν ακούσει τελευταία το όνομά του και έβλεπαν τον νεαρό Ισπανό να «παρασέρνει» ό,τι βρισκόταν στον δρόμο του σαν... τσουνάμι (με την πιο καλή, δυνατή έννοια). Σήμερα, το έμαθαν και όσοι δεν ξέρουν τι σημαίνει «ρεβέρ»!

Τον ζωντανό θρύλο του αθλήματος, Novak Djokovic, είχε να αντιμετωπίσει ο Carlos στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Wimbledon. Έναν Djokovic που ήθελε διακαώς να πάρει και αυτό το τρόπαιο για να ισοφαρίσει στις νίκες Wimbledon τον άλλο «μεγάλο» του αθλήματος, Roger Federer.

Δεν τα κατάφερε γιατί ο «μικρός» που βρέθηκε μπροστά του είχε άλλα σχέδια!

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κράτησε το κοινό με κομμένη την ανάσα σε όλη τη διάρκειά του, ο Alcaraz κέρδισε το πολυπόθητο τρόπαιο με 3 - 2 στα σετ (1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4) ξεσηκώνοντας τον κόσμο όλο με τη μαχητικότητα, τη θετική του ενέργεια και το ταλέντο του, φυσικά!

{https://www.instagram.com/p/CuxX-fPtQty/?img_index=1}

Όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Novak Djokovic (δις) και τι είχε πει εκείνος για τον Έλληνα τενίστα

Και ναι, οι συνειρμοί με πρωταγωνιστή τον απίθανο Rafa ήταν μοιραίοι, όμως τίποτα δεν ξεπερνά την απίθανη σύμπτωση του τελευταίου πόντου που πήραν και οι δύο ισπανοί τενίστες στον μεγάλο τελικό, αλλά και την αντίδρασή τους. Φέτος ο Carlos απέναντι στον Nole και το 2002 ο Nadal απέναντι στον «σερ» Federer!

{https://www.instagram.com/p/CuxLE6aA0t9/}

Ο νεαρός τενίστας πάντως, έγραψε ιστορία καθώς είναι ο πρώτος άντρας από το 2002 που κατακτά το τρόπαιο του Wimbedon και δεν λέγεται Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic ΄ή Andy Murray. Δεν είναι και λίγο!

{https://www.facebook.com/photo.php?fbid=809353133894620&set=pb.100044598212103.-2207520000.&type=3}

Παντρεύτηκε ο Rafael Nadal: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο

Ο ιστορικός αγώνας πάντως είχε ενδιαφέρον εντός τερέν αλλά είχε και στις κερκίδες καθώς το «παρών» έδωσαν τόσο οι βρετανοί royals όσο και μέλη της χολιγουντιανής royalty, όπως ο σκανδαλιστικά αειθαλής Brad Pitt, που βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Formula 1 και ο Guy Ritchie, ο Daniel Craig και η Rachel Weisz, η Emma Watson, η Ariana Grande, η Tom Hiddlestone και ο Andrew Garfield.

{https://www.instagram.com/p/CuwoCFUtohC/?img_index=3}

{https://www.instagram.com/p/Cuwt2Qctdrh/?img_index=3}

{https://www.instagram.com/p/CuwpNSztpE5/?img_index=1}

Από το Buckingham παρόντες στο τελικό ήταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, George και Charlotte, ενώ η Catherine ήταν εκείνη που έδωσε και το τρόπαιο στον Carlos Alvarez.

{https://www.instagram.com/p/CuxfR1KA-gz/}

«Ο Βασιλιάς Πέθανε. Ζήτω ο Βασιλιάς», φωνάζουν στον κόσμο του τένις. Μπράβο Carlos και ένα μεγα΄λο χειροκρότημα στον τεράστιο Σέρβο πρωταθλητή που, σίγουρα, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα!

{https://www.instagram.com/p/CuxOEu2NJqG/?img_index=4}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2023 - 12:51