Καύσωνας Κλέων: Το απολαυστικό βίντεο της Finos Film για τη ζέστη μπορεί και να σε... δροσίσει!

13.07.2023
Καύσωνας Κλέων: Το απολαυστικό βίντεο της Finos Film για τη ζέστη μπορεί και να σε... δροσίσει!
Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι άνθρωποι της Finos Film τις... "ξορκίζουν" με μοναδικές στιγμές από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Προ των πυλών ο καύσωνας με το όνομα Κλέων και όλος ο κόσμος προετοιμάζεται να τον αντιμετωπίσει όπως μπορεί. Οι άνθρωποι της Finos Film προσεγγίζουν κάθε φορά την επικαιρότητα μέσα από μια συραφή σκηνών από αγαπημένες ταινίες που φέρουν την υπογραφή της και αυτό έκαναν και σήμερα.

Ένα πολύ όμορφο βίντεο με θέμα τη ζέστη, τον καύσωνα και τον... Κλέωνα έδωσαν στη δημοσιότητα πριν από λίγο κι εμείς το μοιραζόμαστε με ένα χαμόγελο.

«Έφτασε και ο καύσωνας Κλέων μαζί με θερμές αέριες μάζες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού το βίντεο με σκηνές από τις ταινίες «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος».

{https://www.instagram.com/p/CuoUziDokXG/}

Πριν από λίγες μέρες στα social media της Finos Film είχαμε δει και ένα βίντεο με «ζουμερές στιγμές με τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού!» και σκηνές από τις ταινίες «Το Δόλωμα», «Η Παριζιάνα», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Η Κυρία του Κυρίου», «Η Ρένα είναι Οφσάιντ», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Η Κόμησσα της Κέρκυρας», «Κάτι να Καίει» και «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι».

{https://www.instagram.com/p/CujESSHoSS6/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 11:45