Rihanna: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο A$AP Rocky για τα γενέθλια του γιου τους

15.05.2023
Rihanna: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο A$AP Rocky για τα γενέθλια του γιου τους
Ενός έτους έγινε ο γιος της Rihanna και του A$AP Rocky και οι δυο τους τον γιόρτασαν και διαδικτυακά, ενώ το αδελφάκι του είναι ήδη στον... δρόμο!

Ο περήφανος μπαμπάς ήταν εκείνος που έκανε την εορταστική ανάρτηση (όλως περιέργως). Ο 34χρονος ράπερ μοιράστηκε ένα καρουσέλ γλυκύτατων φωτογραφιών και βίντεο στα οποία βλέπουμε την οικογένεια σε ιδιωτικές στιγμές.

Ο δε μικρούλης φαίνεται τόσο χαρούμενος που δεν μπορεί να μη σε κάνει να χαμογελάς. Σε όλες τις φωτογραφίες ο RZA Athelston, όπως είναι το όνομα του μωρού, χαμογελά στον φακό και είναι... μεταδοτικό!

rihanna-asap.jpg

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την "τριπλέτα" να κάνει παιχνίδια στον καθρέφτη, ή να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε πικ νικ αλλά και τον A$AP Rocky να μη χορταίνει τις αγκαλιές με τον γιο του, ακόμη και να χορεύει μαζί του.

asap-rocky.jpg

Πανευτυχείς οι διάσημοι τραγουδιστές ετοιμάζονται να υποδεχτούν και το δεύτερο παιδί τους, την ύπαρξη του οποίου αποκάλυψαν με μεγαλειώδη τρόπο και τη διάρκεια του SuperBowl στο οποίο η Rihana ήταν πρωταγωνίστρια. Με το καλό!

{https://www.instagram.com/p/CsMsHprSZun/}