Jennifer Lopez: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με τη μαμά της και την πεθερά της και ανέβασε ένα γλυκό βίντεο

15.05.2023
Jennifer Lopez: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με τη μαμά της και την πεθερά της και ανέβασε ένα γλυκό βίντεο
Σχεδόν ταυτόχρονα με τη φετινή γιορτή της μητέρας, η Jennifer Lopez πρωταγωνιστεί στο «The Mother», έναν φόρο τιμής στις αφοσιωμένες μητέρες όπου και αν βρίσκονται.

Η αλήθεια είναι όμως ότι είναι σκληρός ο συγκεκριμένος φόρος τιμής καθώς η ταινία του Netflix είναι ένα βάναυσο, αιματηρό, θρίλερ εκδίκησης με πρωταγωνίστρια μια μητέρα που σκοτώνει για να προστατέψει τα παιδιά της.

Δεν ξέρουμε βέβαια τι γνώμη είχαν η μαμά και η πεθερά της Jennifer που γιόρτασαν όλες μαζί την γιορτή της μητέρας στο σπίτι του ζευγαριού, βλέποντας την ταινία.

Jennifer Lopez: Η μητέρα της αποκάλυψε ότι προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί η κόρη της με τον Ben Affleck

Μάλιστα η Jennifer μοιράστηκε ένα χαριτωμένο βίντεο που την έδειχνε να κάνει παρέα με τη μαμά της, Guadalupe Rodríguez και την πεθερά της, Chris Boldt, καθώς έβλεπαν το The Mother και έπιναν το ποτό που φέρει την υπογραφή της (Ναι, παρόλο που η ίδια τόσα χρόνια έλεγε ότι δεν έπινε αλκοόλ, τώρα προμοτάρει και δικό της brand). «Είμαι εδώ με τις μαμάδες», είπε στο κλιπ ενώ συμπλήρωσε «Η μητέρα έχει πάντα δίκιο». Έβαλε επίσης μια λεζάντα που έγραφε: «#TheMother μαζί με τις όμορφες μαμάδες μου!!! @Delola watch party @netflix #DelolaLife #MotherIsAlwaysRight».

{https://www.instagram.com/reel/CsNhLPTRo-P/}

Στα stories της η JLo αναδημοσίευσε ε΄να ποστ του αγαπημένου της nail artist, Tom Bachik, ο οποίος για τη μέρα μοιράστηκε μια δική της φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της και το παιδί της, Emme (και λέμε το παιδί της γιατί η ίδια έχει αποκαλύψει ότι είναι non binary και άρα χωρίς φύλο)

{https://www.instagram.com/p/CsPb_7XP95t/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2023 - 17:52