Jennifer Lopez: Εμφανίστηκε στη σκηνή με την κόρη της, Emme, και την παρουσίασε χρησιμοποιώντας ουδέτερες αντωνυμίες των non-binary ατόμων

20.06.2022
Jennifer Lopez: Εμφανίστηκε στη σκηνή με την κόρη της, Emme, και την παρουσίασε χρησιμοποιώντας ουδέτερες αντωνυμίες των non-binary ατόμων
Η Jennifer Lopez ερμήνευσε πριν λίγες μέρες ένα τραγούδι μαζί με την «αγαπημένη της παρτενέρ σε ντουέτο», την κόρη της Emme, την οποία, όμως προσφώνησε, για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες They/Them (αντί για She/Her που αντιστοιχούν στο θηλυκό γένος) πράγμα που σημαίνει ότι η 14χρονη έχει επιλέξει το μη δυαδικό φύλο!

Η 52χρονη σούπερ σταρ εμφανίστηκε την Πέμπτη στο Los Angeles Dodgers Foundation Blue Diamond Gala, στο Dodgers Stadium του Λος Άντζελες και, όπως πάντα, έβαλε "φωτιά" στη σκηνή!

Λίγο αργότερα, φορώντας ένα πράσινο ψηλόμεσο παντελόνι, ένα τοπ σουτιέν και ασορτί σακάκι με φτερά, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια παρουσίασε την ειδική καλεσμένη της, μιλώντας, όμως για εκείνη με τις αντωνυμίες They/Them που στα ελληνικά μεταφράζεται με το ουδέτερο Το/Του.

"Την τελευταία φορά που παίξαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο γήπεδο σαν αυτό και όλη την ώρα του ζητάω να τραγουδούν μαζί μου και δεν το κάνει. Αυτή είναι λοιπόν μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένο. Κλεισμένο διαρκώς. Και ακριβό", είπε αστειευόμενη καθιστώντας, όμως, σαφές ότι η αποδέχεται απόλυτα την επιλογή της Emme να αυτοπροσδιορίζεται ως "non-binary" ή "μη δυαδικοί" ελληνιστί.

Για την ιστορία, να εξηγήσουμε ότι σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όσοι δεν ταυτοποιούνται με βάση τα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκαν, δηλαδή ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες και να θυμίσουμε ότι από τους πρώτους που έκαναν δήμοσια αυτή την αυτοτοποθέτηση ήταν η Demi Lovato πριν από έναν χρόνο.

"Μου κοστίζει όταν εμφανίζεται. Αλλά αξίζει κάθε δεκάρα γιατί είναι το αγαπημένο μου ζευγάρι για ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε αν θέλεις, κάνε μου τη χάρη", είπε η Lopez, καλώντας την κόρη της στη σκηνή.

Η Emme φορούσε ένα σορτσάκι μέχρι το γόνατο σε έντονο ροζ και ένα ασορτί πουκάμισο με κουμπιά με ροζ κάλτσα, μαύρα μποτάκια και ένα μεγάλο αθλητικό σκουφάκι.

Η Jennifer όπως μάλλον θα γνωρίζεις, έχει δύο δίδυμα την Emme και τον Μax, από τον 53χρονο πρώην σύζυγό της Μark Anthony.

Η Emme κρατούσε ένα μικρόφωνο στο χρώμα του ουράνιου τόξου καθώς ξεκίνησε μαζί με την μητέρα της να τραγουδάνε το A Thousand Years της Christina Perri, για την ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για θέματα εκπαίδευσης, υγείας, αστέγων και κοινωνικής δικαιοσύνης, της πόλης του Λος Άντζελες.

Η τελευταία φορά που μαμά και κόρη εμφανίστηκαν μαζί ήταν στο Superbowl Halftime Show το 2020. Το ντοκιμαντέρ της JLo, Halftime, παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της Jennifer Lopez και καταπιάνεται με σημαντικούς σταθμούς της ζωής της, όπως τα παιδικά της χρόνια, αλλά και της πορείας της στη μουσική βιομηχανία και στο Χόλιγουντ. Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουνίου και φυσικά μπορείς να το απολαύσεις!