Γιορτή του πατέρα: Οι 10 πιο συγκινητικές αναρτήσεις για τη σημερινή μέρα

19.06.2022
Γιορτή του πατέρα: Οι 10 πιο συγκινητικές αναρτήσεις για τη σημερινή μέρα
Γέμισαν τα social media φωτογραφίες, ευχές και αναμνήσεις αφιερωμένες στους πατεράδες, αλλά και την πατρότητα. Μετά τη "βόλτα" μας στο instagram συγκεντρώσαμε αυτές που μας άγγιξαν περισσότερο και τις μοιραζόμαστε.

Γιορτή του πατέρα: Τρία μαθήματα που θα μπορούσαν να πάρουν παλιότεροι μπαμπάδες από τους νέους - και θα έβγαιναν κερδισμένοι

Την αδυναμία μας στην Kate Hudson δεν την έχουμε κρύψει ποτέ εξ ου και ξεκινάμε με τις δικές της αναρτήσεις το αφιέρωμά μας. Όπως κάθε χρόνο η Kate τιμά αφενός τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα του τρίτου της παιδιού Danny Fujikawa, αφετέρου τον Kurt Russell, τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της σε όλη της τη ζωή.

"Χρόνια πολλά στον πιο απίθανο μπαμπά. Σ' αγαπάμε τόσο πολυ!", γράφει για τον αγαπημένο της.

"Αστείος, περιπετειώδης, παθιασμένος, αποφασιστικός, ειλικρινής, αφοσιωμένος, εκπληκτικός πατέρας και με το καλύτερο μαλλί στο Λος ΄Αντζελες. Είμαστε πολύ τυχεροί! Σ΄αγαπάμε μπαμπά. Χρόνια πολλά", γράφει και μοιράζεται μια φωτογραφία του Russell με τον δευτερο γιο της Bingham.

Με μια φωτογραφία του αγαπημένου της συζύγου, Αποστόλη Τότσικα με τα δίδυμά τους, τον τιμά ως πατέρα η Ρούλα Ρέβη ενώ στα όμορφα λόγια με τα οποία συνοδεύει την ανάρτηση τιμά και τους γονείς του και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς του κόσμου:

Δεν ξέρω πως να το πω και μάλλον δεν θα το μάθω καλά ποτέ . Κάπως γίνεται και τον πατέρα τον αγνοείς δεν τον φοβάσαι και ας έχει μια πιο δυνατή φωνή απο τη μάνα σου λόγω ορμονών .πάντα άκουγα να λένε « δεν με αφήνει ο πατέρας μου αλλά ξέρω θα τον καταφέρει η μάνα μου» άμα της πω , και αλήθεια είναι μάλλον αυτό .
Είναι λέει δύσκολο ο άντρας να νοιώσει αμέσως γονιός με την άφιξη ενός παιδιού , ούτε και αυτό το ξέρω δεν είμαι άντρας .
Οι εποχές άλλαξαν άλλου υπάρχουν 2 μπαμπάδες άλλου υπάρχουν 2 Μαμαδες άλλου υπάρχει μόνος ένας γονιός.Το θέμα ειναι για ενα παιδι να υπάρχει ο γονιός , η Ασφαλεια μιας οικογένειας , η καθησυχαστική σκέψη πως κάποιος ειναι δικός σου .
Λέω να αφιερώσω αυτό το ποστ στον άντρα μου που έτσι και αλλιώς ειναι ένας σπουδαίος άντρας γιατί είχε υπέροχους γονείς ,και τελικά καταλήγω πως αρκεί σήμερα στην εποχή μας να εχει κάποιος μια οικογένεια που να τον αγαπά και καμία σημασία δεν έχει ποιος έχει τον κάθε ρολο . Ελπίζω απλά όλοι να έχουν μια υγιή ήρεμη και όμορφη οικογένεια έτσι όπως αξίζει σε όλους τους ανθρώπους και όλα τα παιδιά 😍✌🏼του κόσμου
😍✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼

"Είτε επί σκηνής είτε όχι, για μένα είσαι απλά ο μπαμπάς. Σ' ευχαριστώ που υπήρξες μια έμπνευση και τότε, και τώρα και πάντα. Χρόνια πολλά, σ' αγαπώ πολύ", γράφει η Lilly Collins για τον σπουδαίο Phil ο οποίος ταλαιπωρείται τελευταία από πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Justin Timberlake εύχεται ως πατέρας και παρουσιάζει τις δυο πιο σπουδαίες μελωδίες, τους γιους του, Silas και Phineas.

"Ο παππούς καμαρώνει διπλά !!!", γράφει ο Βασίλης Κικίλιας και ποζάρει μαζί με τον γιο και τον πατέρα του σε μια σπάνια κοινή πόζα.

Τον αείμνηστο πατέρα της, Κώστα Βουτσά, τιμά με αφορμή τη σημερινή γιορτή η Σάντρα Βουτσά. "Μπαμπάκα μου μου λείπεις παρά πολύ......Σε εχω πάντα στο μυαλό μου κ στην καρδιά μου..... ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️#

Με μία μακροσκελέστατη ανάρτηση, η Αντελίνα Βαρθακούρη ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της, Χάρη Βαρθακούρη, στέλνοντας, όμως παράλληλα και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα με θέμα την πατρότητα.

Όσο μεγαλώνω και το “ΕΓΩ” μου μικραίνει…όσο ωριμάζω και συνειδητά πλέον δίνω στα παιδιά μου την πρώτη θέση γιατί στις ψυχές τους και στην ψυχή κάθε παιδιού της γης γεννιέται το φως, η αγάπη, η γάληνη, η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο…στις παιδικές ψυχές κατοικεί ο Θεός, εκεί τον βρίσκω και τον μαθαίνω, εκεί τρέχω να φωλιάσω…τόσο λοιπόν εκτιμώ τη σπουδαιότητα του ρόλου του πατέρα.
Του καλού πατέρα που προσφέρει ασφάλεια στα παιδιά του αλλά και στη μητέρα τους…του πατέρα που όσα ρίχτερ κι αν είναι ο “σεισμός” αντέχει να βαστά σταθερή τη σκεπή του σπιτιού.
Του πατέρα που είναι άνθρωπος με δυσκολίες, με κρίσεις, λαβωμένος κάποιες φορές αλλά στα μάτια των παιδιών του υπερήρωας.
@harryvarthakouris είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω για τα παιδιά μας…μαζί παράγουμε το πιο σπουδαίο έργο, το μεγάλωμά τους και μπροστά σε αυτό αντέχουμε να ξεπερνάμε ΜΑΖΙ κάθε εμπόδιο όσο μεγάλο κι αν είναι.
Σ’ ευχαριστούμε, σε λατρευουμε, είσαι πολύτιμος για εμάς, ο δικός μας υπερήρωας…είμαστε ένα!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΑΣ!❤️❤️❤️❤️👨‍👩‍👧‍👧
Χρόνια πολλά και στον άνθρωπο που μου έδωσε ζωή, στον πατέρα μου, τον δικό μου υπερήρωα…μπαμπά σε λατρευω!❤️
Μπάμπαδες που θα με διαβάσετε σήμερα, αν κάτι έχει πάει λάθος με τα παιδιά σας να θυμάστε πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και όσο ζούμε πάντα υπάρχει χρόνος για αλλαγή.Τα παιδιά σας, σας χρειάζονται όσο μεγάλα κι αν είναι, η αγκαλιά σας είναι πολύτιμη…πηγαίνετε να βρείτε τα παιδιά σας.
Μανάδες που επίσης κάτι πήγε στραβά κι ένας εγωισμός διαζυγίου είναι η αιτία να κρατάτε απομακρυσμένο τον πατέρα των παιδιών ή του παιδιού σας σήμερα ας είναι μια καινούργια αρχή για να κάνετε πίσω το “ΕΓΩ” και να δώσετε χώρο ΜΟΝΟ στην ανάγκη των παιδιών για πατρική αγάπη και στην ανάγκη του πατέρα να προσφέρει την αγάπη του.
Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ!❤️
Υ.Γ Μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά σε όλες τις μανάδες που μεγάλωσαν μόνες τα παιδιά τους και έγιναν και πατεράδες για εκείνα και μια επίσης πελώρια αγκαλιά σε όλους τους άντρες που δεν είναι βιολογικοί μπαμπάδες αλλά λάτρεψαν, μόρφωσαν, πρόσφεραν, έδωσαν ασφάλεια…την ασφάλεια που δεν κατέφερε να δώσει ποτέ ο ίδιος ο βιολογικός πατέρας.


"Και να 'μαι μεγάλωσα κι άλλαξα. Ο μπαμπουλίτσος με τα τσιριπίκια του." γράφει ο Γιάννης Κότσιρας στη λεζάντα που συνοδεύει τη γλυκύτατη, ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους γιους του και το σκυλάκι της οικογένειας, που μοιράστηκε με αφορμή τη σημερινή γιορτή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ. Η Rita Wilson αφιερώνει το ποστ της ημέρας στον Tom Hanks, του εύχεται χρόνια πολλά και καμαρώνει ότι ο άντρας της μπορεί να κάνει τα πάντα... Και σίδερο φυσικά.