Γιορτή του πατέρα: Ο Αργύρης Πανταζάρας τρολάρει τη σημερινή μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο

19.06.2022
Γιορτή του πατέρα: Ο Αργύρης Πανταζάρας τρολάρει τη σημερινή μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το φινάλε το πρώτου κύκλου της σειράς Σασμός όπου πρωταγωνιστεί και ο Αργύρης Πανταζάρας αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο παίρνοντας αφορμή από τη σημερινή γιορτή.

Τον τελευταίο γύρο στο ματς "Πατέρα Γιου" προαναγγέλει ο Αργύρης Πανταζάρας μέσα από την τελευταία του ανάρτηση ενώ μοιράζεται μια πρωτότυπη "κάρτα" για τη σημερινή μέρα στέλνοντας τις ευχές του στον τηλεοπτικό του μπαμπά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη)
Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan)
Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν
με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…
τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας.

Αυτά διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα και ιδού οι υπέροχη φωτογραφία των δύο σπουδαίων ερμηνευτών που μας έδωσαν φέτος μια ξεχωριστή σχέση πατέρα και γιου στη μικρή οθόνη.

Το δικό της τραγούδι έχει, μάλιστα, αυτή η πολύπαθη σχέση. "Φίλος και εχθρός" το τραγούδι που υπογράφουν από κοινού ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους και ο Νίκος Τερζής στη μουσική και εχει αγαπηθεί ήδη. Ιδού μια πρώτη γεύση

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε με αφορμή τη σημερινή μέρα ο Αργύρης Πανταζάρας και την έκανε στα stories του, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία από τη σκηνή όπου ο Καραπάνος δέχεται τη σφαίρα που προοριζόταν για τον γιο του, προκειμένου να τον σώσει.

Μία σκηνή που περιμένουμε με αγωνία να δούμε την ερχόμενη εβδομάδα.