Ημέρα του Πατέρα: Οι 6 διάσημοι μπαμπάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά

19.06.2022
Ημέρα του Πατέρα: Οι 6 διάσημοι μπαμπάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά
Για να τιμήσoυμε την Ημέρα του Πατέρα που γιορτάζεται σήμερα 19 Ιουνίου, συγκεντρώσαμε 6 διάσημους μπαμπάδες που γιορτάζουν φέτος για πρώτη φορά την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Nick Jonas

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα τραγούδια που πρόκειται να γράψουν οι Jonas Brothers για το κοριτσάκι του Nick! Τον Ιανουάριο του 2022, ο Nick Jonas και η σύζυγός του, Priyanka Chopra, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την Malti Marie Chopra Jonas, με τη βοήθεια μιας παρένθετης μητέρας.

Colin Jost

Ο κωμικός του «Saturday Night Live» Colin Jost έγινε για πρώτη φορά πατέρας καθώς απέκτησε τον γιο του, Cosmo, τον Αύγουστο του 2021. Είναι το δεύτερο παιδί της συζύγου του, Scarlett Johansson.

Γιορτή του πατέρα: 5 πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζεις για τη σημερινή μέρα

John Mulaney

Ο John Mulaney έχει ένα νέο κοινό για τα stand-up specials του! Ο ηθοποιός του «Big Mouth» και η φίλη του Olivia Munn υποδέχτηκαν χωρίς τυμπανοκρουσίες τον γιο τους Malcolm Hiệp τον Νοέμβριο του 2021.

A$AP Rocky

Τον Μάιο του 2022, η Rihanna γέννησε ένα αγοράκι - το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί – κάνοντας τον φίλο της A$AP Rocky για πρώτη φορά μπαμπά!

Η γιορτή του πατέρα μέσα από αγαπημένες σκηνές της Finos Films

Shia LaBeouf

Ο ηθοποιός του «Honey Boy» Shia LaBeouf και η αγαπημένη του Mia Goth, απέκτησαν μαζί έναν γιο στις αρχές του 2022.

Park Hae-soo

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Park Hae-soo — ο οποίος πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Squid Game» — καλωσόρισε μαζί με τη σύζυγό του ένα αγοράκι, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2023 - 07:45