Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για τα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης

15.05.2023
Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για τα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης
"Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα", λέει, μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου αποκλείοντας, όμως, να πει κάτι παραπάνω, ό,τι κι αν ακούσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό την περασμένη εβδομάδα ο Θοδωρής Μαραντίνης και μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα αποκάλυψε ένα σωρό πράγματα (ιδιαίτερα ιδιωτικού χαρακτήρα) σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Την επόμενη μέρα, η παρουσιάστρια απάντησε μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης, την οποία απηύθυνε σε όλα τα ΜΜΕ και μέσω της οποίας, στην ουσία διέψευσε όλα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της, τονίζοντας πως αντίθετα με τη γενικότερη στάση της επί του θέματος, αυτή τη φορά "αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια".

Σήμερα, βλέπουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου να μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το θέμα.

Απαντώντας στον Στέλιο Δρουμαλιά της εκπομπής Breakfast@Star, η παρουσιάστρια μίλησε για τεράστια ψέματα, υπογραμμίζοντας, όμως και το ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης ήξερε πολύ καλά ότι εκείνη δεν επρόκειτο να απαντήσει δημόσια ό,τι κι αν άκουγε!

"Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, όπως καταλαβαίνεις και φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν", παραδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ εξήγησε ότι έβγαλε την ανακοίνωση που έβγαλε γιατί εκείνη δεν μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι. "Ούτε θέλω και ούτε το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται", είπε συγκεκριμένα.

gamossissy44.jpg

Εικόνα από τον γάμο του Θοδωρή και της Σίσσυς το 2009.

"Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δεν θα υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οπότε, εγώ απευθύνομαι στη δικαιοσύνη, τα στοιχεία αφορούν μόνο τη δικαιοσύνη, δεν είναι προς δημοσίευση, οπότε δεν θα τα παραθέσω στον κόσμο και ούτε πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου", είπε η παρουσιάστρια προσθέτοντας πως μπορεί να στεναχωρήθηκε όμως έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια που μέσα από όλα αυτά έχει βγει πιο δυνατή.

"Στεναχωριέμαι για το πλαίσιο που μπορεί να πάρει όλο αυτό, αλλά δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου για τη δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος στο τέλος. Οπότε, δεν θα το κάνω αυτό. Ο Θοδωρής το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, ήξερε εκ των προτέρων ότι εγώ δεν θα βγω να τοποθετηθώ σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, οπότε μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Και έτσι όπως σε κοιτάω στα μάτια, θα σου πω πως ότι και να ειπωθεί, όσο τεράστιο ψέμα κι αν είναι, δεν θα το κάνω", συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου κλείνοντας με μια γενίκευση ως προς το μήνυμα που θέλει να δώσει μέσα από τη δική της εμπειρία.

"Αυτό που θέλω να μείνει στο τέλος της ημέρας είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα και τον χώρο, άμα θέλει να χωρίσει, άμα θέλει να βγει από ένα γάμο, να μη φοβάται. Να μη φοβάται τη διαπόμπευση, την κοινωνική αποστράγγιξη, τους εκβιασμούς… Γιατί μπορεί εγώ να το παθαίνω αυτό μπροστά σε όλη την Ελλάδα, αλλά η κάθε γυναίκα το παθαίνει στη γειτονιά της, το παθαίνει στο χωριό της, το παθαίνει στην πόλη της και… δεν μασάμε", είπε συγκεκριμένα. Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα

{https://www.instagram.com/p/CsQZ0sANRsX/}

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υπήρξαν παντρεμένοι για 10 χρόνια μέχρι το 2019 που πήραν διαζύγιο και ενώ στην αρχή φαινόταν ότι είχαν βρει τη χρυσή τομή ως "πρώην", τελικά, κάτι στράβωσε πάρα πολύ και τον λόγο πήρε η δικαιοσύνη!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2023 - 15:18