Demi Moore: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με καυτό μπικίνι κρατώντας την εγγονή της

Demi Moore: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με καυτό μπικίνι κρατώντας την εγγονή της
«Κύκλος της ζωής», γράφει η Demi Moore πλάι σε μια γλυκύτατη φωτογραφία με την εγγονή της και συγκινεί, αλλά εντυπωσιάζει ταυτόχρονα.

Η Demi Moore πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση της εγγονής της πριν από ένα μήνα. Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν μάλιστα μια από τις πολλές διασημότητες που μπήκε στο Instagram το Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει τη γιορτή της μητέρας δημοσιεύοντας μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία, φορώντας μπικίνι με κορδόνια και κρατώντας την εγγονή της, Louetta Isley Thomas Willis (γνωστή και ως κόρη της Rumer Willis! ). Όπως το έθεσε η Demi στη λεζάντα: «Κύκλος της ζωής».

{https://www.instagram.com/p/CsOwuDDOlNb/}

Η Rumer καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον μουσικό Derek Richard Thomas στις 18 Απριλίου και ανακοίνωσαν τη γέννηση με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας «Είσαι απόλυτη μαγεία. Γεννήθηκες στο σπίτι την Τρίτη 18 Απριλίου. Είσαι περισσότερα από όσα ονειρευόμασταν ποτέ».

{https://www.instagram.com/p/CreABL-pCn1/}

Η Demi ήταν στο πλευρό της Rumer κατά τη διάρκεια της γέννας στο σπίτι και η Rumer μοιράστηκε φωτογραφίες από την ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος για τη γιορτή της μητέρας:

«Το να μπορώ να γιορτάσω αυτή τη μέρα μαζί σου είναι πέρα ​​από λόγια, το προνόμιο να περπατήσω σε αυτό το μονοπάτι της μητρότητας με εσένα δίπλα μου για να με υποστηρίζεις και να με καθοδηγείς, είναι κάτι που μόνο ονειρευόμουν. Σε ευχαριστώ που κράτησες τον πιο όμορφο χώρο για εμένα καθώς έκανα τη μετάβαση από την κόρη στη μητέρα. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να περπατήσω και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων για να κάνω τη γέννα που ονειρευόμουν. Τι δώρο και αυτό να καταλάβω επιτέλους αληθινά το βάθος της αγάπης που έχεις για εμένα και τις αδερφές μου, λόγω του δικού μου ατελείωτου πηγαδιού αγάπης που έχω για την κόρη μου. Σ'αγαπώ μαμά. Είμαι γεμάτη με τόση χαρά και ευγνωμοσύνη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένη σε όλη μου τη ζωή. Ονειρευόμουν αυτή τη μέρα από πριν γεννηθώ».

{https://www.instagram.com/p/CsPWGo_SL4a/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2023 - 10:13