Παππούς ξανά ο Θοδωρής Αθερίδης - Γέννησε η κόρη του, Φωτεινή

16.05.2023
Παππούς ξανά ο Θοδωρής Αθερίδης - Γέννησε η κόρη του, Φωτεινή
Στη φωτογραφία ο Θοδωρής Αθερίδης με την κόρη του και τον εγγονό που έχει πάρει τ' όνομά του!
Ακόμη ένας γιος για τη Φωτεινή Αθερίδου και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, 4 χρόνια μετά τη γέννηση του πρωτότοκού τους.

Χαράς ευαγγέλια για τον Θοδωρή Αθερίδη καθώς έγινε ξανά παππούς. Όπως αποκάλυψε την Τρίτη (16/5/2023) το πρωί μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα, η κόρη του, Φωτεινή, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

"Η Φωτεινή Αθερίδου χθες γέννησε", είπε συγκριμένα η παρουσιάστρια που, όπως ενημέρωσε τους followers της, προχώρησε σε διαδικασία κατάψυξης των ωαρίων της. "Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε και εμείς χθες πολύ αργά. Να είναι χαρούμενοι, γεροί και καλότυχοι όλοι", ευχήθηκε στη συνέχεια στέλνοντας "Θερμές ευχές και πολλές αγκαλιές".

Το ζευγα΄ρι παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο περίπου και την ίδια μέρα τέλεσαν και τη βάπτιση του γιου τους, ο οποίος, πρακτικά βαπτίστηκε... μόνος καθώς περπάτησε και βούτηξε στην πισίνα όπου ο ιερέας τέλεσε το μυστήριο. Και το όνομα αυτού, Θοδωρής, έτσι για την ιστορία!

{https://www.instagram.com/p/CiL1RWAoIfT/}

Να τους ζήσει και το νέο μέλος της οικογένειας, λοιπόν. Εν αναμονή της πρώτης φωτογραφίας του νεογέννητου, υπογραμμίζουμε ότι οι τρεις άντρες στη ζωή της Φωτεινής τώρα πια είναι... τέσσερις!

{https://www.instagram.com/p/CQW3EmupyVv/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2023 - 13:48