Βασίλης Κικίλιας: Η πρωτότυπη τούρτα γενεθλίων και το άγνωστος που... έβαλε το χεράκι του

16.05.2023
Βασίλης Κικίλιας: Η πρωτότυπη τούρτα γενεθλίων και το άγνωστος που... έβαλε το χεράκι του
Γενέθλια είχε χθες ο Βασίλης Κικίλιας και τα γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

49 ετών έγινε στις 15/5/2023 ο Υπουργός Τουρισμού και ήταν η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, που του ευχήθηκε πρώτα από όλους και διαδικτυακά, με μια φωτογραφία από την εποχή της καραντίνας και αρκετό χιούμορ στη λεζάντα καθώς εξήγησε ότι διάλεξε αυτή τη φωτογραφία του με τον σκύλο τους τον Ηρακλή γιατί τα μαλλιά τους ήταν... ίδια! (Την επόμενη μέρα άνοιξαν κουρεία και κομωτήρια!)

{https://www.instagram.com/p/CsQFnkBoivr/}

Λίγο αργότερα, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που βρίσκεται στο φόρτε της, ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε σε μια εκδήλωστη στην Κυψέλη όπου τον περίμενε μια τούρτα και δεκάδες ευχές από ανθρώπους που τον στηρίζουν και σε αυτή του την προσπάθεια.

{https://www.instagram.com/p/CsSwrhZtfES/}

Ο ίδιος βέβαια, είχε μοιραστεί λίγο νωρίτερα την τούρτα που του είχαν ετοιμάσει οι δικοί του άνθρωποι στο σπίτι και στη λεζάντα μάθαμε και μια μικρή λεπτομέρεια από το... backstage.

Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος του τον λούζει στην αυλή κι εκείνος διαφημίζει την Ελλάδα

"49 χρονών σήμερα! 🎂🥳Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, τις οικογένειές σας και να είστε ευτυχισμένοι", γράφει ο εορτάζων στη λεζάντα πλάι στη homemade (όπως φαίνεται) τούρτα με σχήμα μπάλας του μπάσκετ (τιμή στα αθλητικά χρόνια του Υπουργού), η οποία, όμως είχε εμφανώς υποστεί... επίθεση!

Για του λόγου το αληθές το σχόλιο της Τζένης Μπαλατσινού, ακριβώς από κάτω. "Κάποιος έβαλε το χεράκι του στην τούρτα πριν τη φωτό", γράφει η μαμά και το "καμπανάκι" χτυπά, προφανώς, για τον 2,5 ετών γιο του ζευγαριού που, όπως φαίνεται, δεν κρατήθηκε -όπως θα έκανε, βέβαια, και όποιο άλλο παιδάκι στην ηλικία του (μη σου πω και μεγαλύτερο!)

jenny-balatsinoy.png

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2023 - 15:48