Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και το μήνυμα για τον φυσιολογικό τοκετό

16.05.2023
Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και το μήνυμα για τον φυσιολογικό τοκετό
Δεύτερος γιος για τη Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες του από την πανευτυχή μανούλα.

Η είδηση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Φωτεινής Αθερίδου ήρθε την Τρίτη το πρωί μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη και πριν από λίγο, η ίδια η ηθοποιός την επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο.

"15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τις τρεις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου τονίζοντας πως αυτή τη φορά γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, δίνοντας και τον επιστημονικό όρο της συγκεκριμένης περίπτωσης που ήρθε ύστερα από μία καισαρική: vbac.

"Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει!", συνεχίζει η Φωτεινή Αθερίδου υπογραμμίζοντας πως ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της και δίνοντας τα εύσημα στον γυκαικολόγο της, Βασίλη Βεργέτη αλλά και τη μαία της, Νόπη Κυριακιδου για τη βοήθεια που της πρόσφεραν.

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους και τη βάπτιση του γιου τους μαρτυρούν πόσο το διασκέδασαν

"Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν", γράφει η πανευτυχής μητέρα δύο, πλέον, παιδιών, και σίγουρα έτσι είναι, όμως, φυσικά καθώς στην προκειμένη περίπτωση η απόσταση που έχουν οι δύο γέννες μεταξύ τους παίζει κάποιο ρόλο, τα σχεδόν τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την καισαρική μέχρι τον δεύτερο, φυσιολογικό, όπως ακριβώς τον ήθελε, τοκετό, σίγουρα βοήθησαν.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη λεχώνα Φωτεινή με τον γιατρό της, τον γιο της και με τη δεύτερη φωτογραφία, προφανώς μας δείχνει κα΄τι άλλο που είναι διαφορετικό μετά τον φυσιολογικό τοκετό, σε σχέση με την καισαρική: τρως κατευθείαν! Και φαίνεται πως και αυτή τη διαφορά την "εκτιμά" ιδιαιτε΄ρως η μοναχοκόρη του Θοδωρή Αθερίδη που τον έκανε ξανά παππού και "ποιος τον πιάνει"!

{https://www.instagram.com/p/CsTQcJ-tXpT/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2023 - 15:30