Κατερίνα Παναγοπούλου: Η απίθανη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και το μήνυμα προς τον... εαυτό της

16.05.2023
Κατερίνα Παναγοπούλου: Η απίθανη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και το μήνυμα προς τον... εαυτό της
Γενέθλια έχει σήμερα (16/5) η δημοσιογράφος του Mega και τα γιόρτασε (και) με ένα χαριτωμένο μεν, γεμάτο νόημα δε, post στο Twitter.

Γενεθλίων συνέχεια. Ύστερα από τον Βασίλη Κικίλια που γιόρταζε χθες, σήμερα ήρθε η σειρά της Κατερίνας Παναγοπούλου να πάρει τη σκυτάλη στην αποδοχή των απανταχού ευχών.

Μία γλυκύτατη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μοιράστηκε η δημοσιογράφος και στη λεζάντα μοιράστηκα τις σκέψεις της, μαζί με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς "για τις υπέροχες ευχές που έχουν αρχίσει να έρχονται", όπως γράφει συγκεκριμένα.

Πέρα από αυτό, όμως, ο τρόπος με τον οποίο ξεκινά τη λεζάντα της η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς μοιράζεται δυο λόγια που θα ήθελε να πει στον μικρότερο εαυτό της.

"Να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να χτυπήσουμε γλυκά την πλάτη σε εκείνο το παιδάκι που ήμασταν κάποτε λέγοντάς του 'μην ανησυχείς για τίποτα.. όλα θα πάνε καλά!'", γράφει και... την καταλαβαίνουμε!

{https://twitter.com/KatPanagopoulou/status/1658382734778146816}

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό πριν από, περίπου, έναν μήνα, η Κατερίνα Παναγοπούλου είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων και για το πόσο δεν της αρέσει η δημοσιότητα και πόσο τη στεναχωρεί όταν βλέπει "να τη συζητάνε", όπως έγινε πρόσφατα, αναφερόμενη, προφανώς στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

"Με νευριάζει να κουτσομπολεύουν άνθρωποι τη ζωή σου, χωρίς να ξέρουν. Παρακολουθούσα να εκφράζουν για τη ζωή μου κρίσεις, απόψεις… ο ένας να λέει το ένα, ο άλλος το άλλο, μετά σταμάτησα. Ήταν πρωτόγνωρο και σοκαριστικό να βλέπω να σχολιάζουν τη ζωή μου γιατί δεν το προκαλώ, σπάνια θα με δεις σε κοσμικά. Με ενοχλεί να είμαι έξω με φίλους και συντρόφους και να ανεβάζει κάποιος ένα κινητό", είπε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ενώ ήταν κατηγορηματική στο ότι η δημοσιότητα κάνει κακό σε μια σχέση. "Όταν η ιδιωτική ζωή γίνεται δημόσια, αυτό όλο χαλάει", είπε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντά ανοιχτά για τη "σχέση" με την Κατερίνα Παναγοπούλου και για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2023 - 17:26