Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντά ανοιχτά για τη "σχέση" με την Κατερίνα Παναγοπούλου και για τη ζωή μετά το διαζύγιο

02.03.2022
Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντά ανοιχτά για τη "σχέση" με την Κατερίνα Παναγοπούλου και για τη ζωή μετά το διαζύγιο
Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στον Δημήτρη Δανίκα και την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο πάλαι ποτέ άσσος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μιλά συχνά, οπότε όταν το κάνει, προκύπτει "θέμα". 12 συνεντεύξεις έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Ντέμης, όπως αποκάλυψε στο Δημήτρη Δανίκα και η δική τους είναι η 13η. Εκείνος εξέλαβε τον αριθμό ως γούρι και προχώρησε!

Μίλησαν για όλα στη συνέντευξη αυτή οι δυο άντρες και εμείς κρατάμε από αυτά το κομμάτι που αφορά στη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή, τη "σχέση" που του έχουν προσάψει με την Κατερίνα Παναγοπούλου και την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Η ζωή μετά το διαζύγιο

Τον περασμένο Ιούλιο η είδηση για το διαζύγιο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ύστερα από 18 χρόνια γάμου είχε πέσει με μεγάλο κρότο στα ελληνικά ΜΜΕ. Από εκείνη τη στιγμή εκείνη έχει γυρίσει και επίσημα νέα σελίδα στη ζωή της στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και, εκείνος φαίνεται ότι τώρα πια αρχίζει να "έρχεται στα ίσια του".

"Και τέλος, σήμερα ο Ντεμίνιο, αυτός ο μεγάλος παικταράς, πώς αισθάνεται, πώς είναι στην προσωπική του ζωή;" ρώτησε τον Νικολαΐδη ο Δανίκας κλείνοντας τη συνέντευξη, την οποία, εύλογα, είχαν μονοπωλήσει τα ποδοσφαιρικά. "Αισθάνομαι καλά και συνηθίζω σιγά-σιγά τα νέα δεδομένα", απάντησε εκείνος λακωνικά και το μήνυμα ελήφθη.

Η εξωτερική του εμφάνιση

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε πάρει αρκετά κιλά τα τελευταία χρόνια όμως αυτό αλλάζει σιγά σιγά και ο δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει σχετικά

"Εχω χάσει δεκαπέντε κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα δέκα. Πέρασα δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά". απάντησε ο Ντέμης αποκαλύπτοντας και τι περιλαμβάνει το καθημερινό του πρόγραμμα. "Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, γιόγκα, πιλάτες. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου", είπε χαρακτηστικά.

Η "σχέση" την Κατερίνα Παναγοπούλου

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" του δυο τους σε εστιατόριο του Ψυχικού και οι φήμες για δεσμό μεταξύ τους οργίασαν. Εκείνος βέβαια διέψευσε κατηγορηματικά την όποια φήμη λέγοντας συγκεκριμένα "Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με μια κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις". Πάει κι αυτό, λοιπόν. Κλείνει και αυτό το κεφάλαιο.

Μένοντας λίγο ακόμη σε αυτό το ζήτημα παραθέτουμε τις πληροφορίες που μοιράστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί μέσω της εκπομπής της "Happy Day" καθώς σύμφωνα με αυτές ο Ντέμης πιστεύει ότι όλο αυτό είναι στημένο από κάποιους. Όπως της μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, η μοναδική στιγμή που βρέθηκε κοντά στην δημοσιογράφο σε εκείνη την έξοδο ήταν η στιγμή της χειραψίας τους.