Rihanna: Η εκκεντρική εμφάνιση με εσώρουχα στο σόου του Dior και η επική απάντηση σε σχόλιο για την αργοπορία της [video]

02.03.2022
Rihanna: Η εκκεντρική εμφάνιση με εσώρουχα στο σόου του Dior και η επική απάντηση σε σχόλιο για την αργοπορία της [video]
Η 34χρονη μεγιστάνας της διεθνούς showbiz είναι έγκυος αλλά και ντίβα και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο και τα δύο.

Το έκανε πάλι το "θαύμα" της η Rihanna. Από τη στιγμή που αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύντροφός της A$AP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί δεν σταμάτησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες επιλέγει πάντα ρούχα που ή τονίζουν την κοιλίτσα της ή την αφήνουν τελείως ακάλυπτη.

Σχολιάζοντας το Look που έχει επιλέξει είναι κατηγορηματική: «Crop top σεζόν! Αφήστε τα όλα να βγουν έξω», φωνάζει ενώ ξεκαθαρίζει ότι «Όχι, δε νοιώθω γεματούλα. Το μωρό, απλά, είναι στην κοιλιά μου».

Άπειρος κόσμος στο πλευρό της στη στηρίζει και την "καμαρώνει" δημοσίως. Με αποκορύφωμα το πιο πρόσφατο παράδειγμα στο σόου του οίκου Dior στο Παρίσι, όπου η Rihanna εμφανίστηκε φορώντας, στην ουσία μόνο τα εσώρουχά της.

Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα πήγε στα παρασκήνια και πόζαρε, απαστράπτουσα μαζί με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου, Maria Grazia Chiuri

Επιστρέφοντας, όμως, για λίγο στην αρχή και στην είσοδό της στον χώρο της εκδήλωσης θα σταθούμε στο γεγονός ότι υπήρξαν αντιδράσεις για την αργοπορία της. Φαίνεται ότι η σταρ καθυστέρησε να φτάσει και εξαιτίας αυτού καθυστέρησε και η έναρξη του σόου. Κάποιοι αντέδρασαν και μία κυρία, μάλιστα, δεν δίστασε να της το φωνάξει την ώρα που περπατούσε για να φτάσει στη θέση της και πέρασε από μπροστά της. Η απάντηση της Rihanna, απλά... επική, και αποθεώθηκε από τους fans της στα social media.

"Άργησες", ακούστηκε μια φωνή να λέει και η Rihanna γυρίζει προς το μέρος της χωρίς να κοντοσταθεί ούτε λεπτό και με τον αέρα της απόλυτης ντίβας απάνησε ένα αποστομωτικό "No Shit" και έληξε την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες!!

Ιδού και το εν λόγω στιγμιότυπο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες