Ξανά μαζί ο Jason Momoa και η Lisa Bonet

02.03.2022
Ξανά μαζί ο Jason Momoa και η Lisa Bonet
Όταν μπήκε το 2022, μάθαμε ότι ένα από τα αγαπημένα μας διάσημα ζευγάρια χωρίζει. Για άλλη μια φορά, σκεφτήκαμε ότι η αγάπη δυστυχώς δεν τα κατάφερε όταν ο Jason Momoa και η Lisa Bonet ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μέσω των social media. Αλλά όπως φαίνεται, τα γεγονότα πήραν άλλη κατεύθυνση και οι δύο τους τα ξαναβρήκαν.

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο Momoa δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Lisa εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά χωρίζουν. Συγκεκριμένα είπε, «Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον — για να γίνουμε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε…» Αλλά τώρα αυτή η ανάρτηση έχει διαγραφεί και ο κόσμος αναρωτιέται γιατί.

Μια πηγή του περιβάλλοντος τους είπε αποκλειστικά στο HollywoodLife ότι το ζευγάρι αποφάσισε να επιλύσει τα θέματα και προφανώς, ζουν ήδη ξανά μαζί! «Ο Jason επέστρεψε στη Lisa πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είναι ξανά κανονικά μαζί. Αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στα προβλήματά τους αντί να παραδεχτούν την ήττα τους γιατί έχουν επενδύσει τόσα ο ένας στον άλλον».

Πολύ ευχάριστα αυτά τα νέα! Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια είναι και πάλι μαζί.

Ο Momoa και η Bonet ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2005, χωρίς να παντρευτούν επίσημα μέχρι το 2017. Το ζευγάρι έχει μαζί δύο όμορφα παιδιά: τη 14χρονη Lola και τη 13χρονη Nakoa-Wolf. Ο Momoa είναι επίσης πατριός της Ζοe Kravitz, της κόρης του Lenny Kravitz.

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Jason ήταν με τα παιδιά του στην επίσημη πρεμιέρα του νέου Batman όπου η Zoe υποδύεται την Catwoman