Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους και τη βάπτιση του γιου τους μαρτυρούν πόσο το διασκέδασαν

07.09.2022
Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους και τη βάπτιση του γιου τους μαρτυρούν πόσο το διασκέδασαν
Διπλή γιορτή χθες για την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, και τον σύντροφό της (σύζυγο, πλέον) Κωνσταντίνο Μαγκλάρα οι οποίοι παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον τριών ετών γιο τους. Και, ναι, του έδωσαν το όνομα του παππού!

Τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποφάσισαν να παντρευτούν και το έκαναν έχοντας στο πλάι τους τους πολύ δικούς τους ανθρώπους, σε ένα γλέντι που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μελισσουργού στα Καλύβια.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media από καλεσμένους μιλούν από μόνες τους καθώς ξεχειλίζουν από αγάπη, ευτυχία και κέφι!

Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή είναι η σκηνή του "Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς" που χρειάστηκε να γυριστεί 31 φορές

Τις περισσότερες τις είδαμε μέσα από ανάρτηση που έκανε η Βίκυ Καρατζόγλου. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στον νεοφώτιστο, ο οποίος, όπως φαίνεται... βαπτίστηκε μόνος του με μαγιό σε μια πισίνα! Σίγουρα οι φωτογραφίες είναι από ένα κομμάτι μόνο της, πραγματικά, πρωτότυπης τελετής, με τον πρωταγωνιστή, φυσικά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Στους ανθρώπους που παραβρέθηκαν, φυσικά, οι γονείς της νύφης, Θοδωρής Αθερίδης και Ελένη Γκασούκα, η Σμαράγδα Καρύδη, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αλλά εντυπωσίασε και με τις χορευτικές της επιδόσεις μαζί με την Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι.

%PHOTO6%