Η Jennifer Lawrence μιλά πρώτη φορά για το παιδί της - Αποκαλύπτει το φύλο και το όνομά του

07.09.2022
Η Jennifer Lawrence μιλά πρώτη φορά για το παιδί της - Αποκαλύπτει το φύλο και το όνομά του
Η ηθοποιός καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, πριν μερικούς μήνες

Λίγους μήνες αφότου καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, η Jennifer Lawrence αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού της – και μιλάει για το πώς η μητρότητα έχει αλλάξει τα πάντα.

Jennifer Lawrence έγινε μητέρα πρώτη φορά

Σε συνέντευξη για τη Vogue, η 32χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι το όνομα του γιου της είναι Cy – και πήρε το όνομά του από έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του συζύγου της, τον ζωγράφο Cy Twombly – αλλά σημείωσε επίσης ότι εξακολουθεί να καταλαβαίνει τα όρια αυτού που νιώθει άνετα να μοιράζεται το παιδί της. "Είναι τόσο τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα. Μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό για όλους. Αν πω, 'Ήταν καταπληκτικό από την αρχή', μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν, 'Δεν ήταν καταπληκτικό για μένα στην αρχή' και θα αισθανθούν άσχημα", είπε.

Η Jennifer Lawrence έκανε λίστα γάμου και τη μοιράστηκε με όλο τον κόσμο

"Ευτυχώς έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς. Οι οποίες είπαν, 'Είναι τρομακτικό. Μπορεί να μην συνδεθείτε αμέσως. Μπορεί να μην ερωτευτείτε αμέσως'. Θυμάμαι ότι περπατούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου στους εννέα μήνες περίπου και είπα: 'Όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπήσω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως θα τον αγαπήσω όσο τη γάτα μου;".

Αυτό κατέληξε να μην ισχύει για την ηθοποιό, η οποία είπε ότι "η καρδιά της έχει τεντωθεί σε μια ικανότητα που δεν ήξερα" από τότε που καλωσόρισε τον Cy. Δεν έχει μοιραστεί τα γενέθλια του μωρού, αν και δημοσιεύτηκαν αναφορές για τη γέννησή του τον Απρίλιο και η Lawrence επιβεβαίωσε ότι ήταν νέα μαμά στο "The Ellen DeGeneres Show" τον Μάιο.

Η ίδια συνέχισε: "Το πρωί αφότου γέννησα, ένιωσα ότι όλη μου η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή. Σαν να είναι τώρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου. Απλώς κοίταξα επίμονα. Ήμουν απλά τόσο ερωτευμένη. Ερωτεύτηκα επίσης όλα τα μωρά παντού. Τα νεογέννητα είναι απλά τόσο καταπληκτικά. Είναι αυτά τα ροζ, πρησμένα, εύθραυστα πλάσματα. Τώρα λατρεύω όλα τα μωρά".