Britney Spears: Ο γιος της λέει ότι έχασε τον γάμο της επειδή άλλα μέλη της οικογένειας δεν ήταν προσκεκλημένα

07.09.2022
Britney Spears: Ο γιος της λέει ότι έχασε τον γάμο της επειδή άλλα μέλη της οικογένειας δεν ήταν προσκεκλημένα
Ο Jayden είπε ότι "δε θα είχε τελειώσει με καλούς όρους" - Η πικραμένη απάντηση της star μετά τις δηλώσεις του

Ο γιος της Britney Spears, Jaden, είπε ότι δεν πήγε στον γάμο της μητέρας του τον Ιούνιο, επειδή η υπόλοιπη οικογένειά της δεν ήταν καλεσμένη. Ο 15χρονος είναι ο νεότερος από τους δύο γιους της Spears με τον Kevin Federline, ο οποίος κέρδισε την πλήρη επιμέλεια το 2008 μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2007.

Η Britney Spears παντρεύτηκε μυστικά και χωρίς τους γιους της - Ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να εισβάλει στον χώρο και συνελήφθη τελικά

Τον Ιούνιο, ο Jayden και ο Sean Preston, 16 ετών, δεν πήγαν στον γάμο της Spears με τον νέο σύζυγό της Sam Asghari. Εκείνη την εποχή, ένας δικηγόρος του πατέρα τους είπε ότι τα αγόρια δεν ήθελαν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας από τη μητέρα τους με την παρουσία τους, αλλά ήταν «ευτυχισμένα» για το παντρεμένο ζευγάρι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης στο "60 Minutes Australia", ο Jayden είπε ότι πραγματικά ένιωθε άβολα να παρευρεθεί επειδή η Spears δεν κάλεσε άλλα μέλη της οικογένειάς της. "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς, αλλά δεν κάλεσε όλη την οικογένεια. Και αν ήμασταν μόνο εγώ και ο Preston, απλά δεν βλέπω πώς θα είχε τελειώσει αυτή η κατάσταση με καλούς όρους".

Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

Η Spears αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαμάχη με την οικογένειά της για την πολυετή κηδεμονία της, η οποία έληξε πέρυσι. Οι γονείς της Britney, Jamie και Lynne Spears, μαζί με τη μικρότερη αδερφή της, Jamie Lynn, και τον μεγαλύτερο αδερφό της, Bryan, δεν παρευρέθηκαν στον γάμο τον Ιούνιο. Η Britney είπε ότι ο αδερφός της δεν ήταν καλεσμένος. Η Spears είναι επίσης σε κόντρα με τον Federline αφού μίλησε στον Τύπο για τη σχέση της τραγουδίστριας με τους γιους της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ο Jayden είπε ότι ο πατέρας της Britney έκανε ό,τι ήταν καλύτερο για την κόρη του βάζοντάς την σε κηδεμονία. "Όλοι τον μισούν ως επί το πλείστον, αλλά νομίζω ότι στην αρχή απλώς προσπαθούσε να πράξει όπως κάθε πατέρας", είπε ο Jayden. "Ακολούθησε το όνειρο της κόρης του να γίνει σούπερ σταρ και να δουλέψει και να πάει σε όλες αυτές τις συναυλίες, αλλά νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι απλώς παύουν να συνειδητοποιούν πόσο πολύ νοιάζεται για εκείνη".

Ο Federline, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη συνέντευξη, υπερασπίστηκε τον πατέρα του Spears. "Δεν συμμετείχα σε τίποτα από αυτά, οπότε πραγματικά δεν ξέρω πώς προέκυψε η κηδεμονία, δεν ξέρω ποιανού ήταν η απόφαση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει μια οικογένεια που ανησυχεί για την κόρη της και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Αυτό ήταν το μόνο που ήξερα."

Η απάντηση της

Η Britney Spears απάντησε στα σχόλια του Jayden, λέγοντας:

"Jayden, καθώς υπονομεύεις τη συμπεριφορά μου, όπως κάνει πάντα όλη η οικογένειά μου με το 'Ελπίζω να γίνει καλύτερα, θα προσευχηθώ για αυτήν'… Να προσευχηθείτε για τι; Συνεχίζω να εργάζομαι για να μπορέσω να πληρώσω τις νομικές αμοιβές της μητέρας μου και το σπίτι της. Θέλετε να γίνω καλύτερα για να συνεχίσω να δίνω στον μπαμπά σας 40.000 $ το μήνα; Ή μήπως το σκεπτικό πίσω από το οποίο αποφασίσατε να φερθείτε έτσι είναι επειδή στην πραγματικότητα δεν λαμβάνετε τίποτα; Με λυπεί που κανείς από εσάς δεν με έχει εκτιμήσει ως άνθρωπο. Έχετε δει πώς ήταν η οικογένειά μου μαζί μου και αυτό είναι το μόνο που γνωρίζετε. Όπως είπα, νιώθω ότι όλοι κρυφά θέλετε να πείτε ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου. Ειλικρινά, ο μπαμπάς μου πρέπει να είναι στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του".