Daniel Craig - Rachel Weisz: Η επιτυχημένη σχέση τους δείχνει ότι πολλές φορές είναι σημαντικό το timing στον έρωτα

16.09.2022
Daniel Craig - Rachel Weisz: Η επιτυχημένη σχέση τους δείχνει ότι πολλές φορές είναι σημαντικό το timing στον έρωτα
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η μοίρα παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία αγάπης ορισμένων ζευγαριών. Μερικές φορές, περισσότερο από τη μοίρα, είναι η στιγμή, το timing κοινώς. Αυτό συνέβη με τον Daniel Craig και την Rachel Weisz, οι οποίοι γνωρίστηκαν χρόνια πριν γίνουν διάσημοι και οι δύο έφτιαξαν τις ζωές τους μακριά ο ένας από τον άλλον, ενώ άρχιζαν να χτίζουν τις καριέρες τους. Ήρθε όμως η στιγμή που ο χρόνος τους έφερε ξανά κοντά και έκτοτε δεν έχουν χωρίσει ποτέ.

Γνωρίστηκαν στα νιάτα τους

Όταν συναντήθηκαν ο Daniel Craig και η Rachel Weisz, κανείς δεν τους γνώριζε. Ήταν ηθοποιοί που ήθελαν να φτάσουν στην κορυφή. Κατάφεραν το 1994 να πάρουν από έναν ρόλο σε ένα έργο που ονομαζόταν Les Grandes Horizontales, όπου έπαιξαν μαζί ως συνάδελφοι. Τίποτα περισσότερο. Έγιναν φίλοι χάρη στην εμπειρία που είχαν στην υποκριτική εκείνη την εποχή.

Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά

Τα χρόνια πέρασαν και οι δύο έκαναν επιτυχημένες καριέρες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το πεπρωμένο τους έκρυβε μια συνάντηση από την οποία δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν. Πρωταγωνίστησαν μαζί το 2010 σε μια ταινία τρόμου, το Dream House, όπου ήταν ζευγάρι και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χρειάστηκαν 16 χρόνια μετά τη γνωριμία τους για να καταλήξουν τελικά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να δημιουργήσουν σχέση.

Επισημοποίηση της σχέσης τους με τον γάμο

Ο γάμος ήρθε πολύ γρήγορα, λιγότερο από 6 μήνες αφότου άρχισαν να βγαίνουν. Μετά από 16 χρόνια φαίνεται ότι δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο. Ήταν μια ιδιωτική και πολύ οικεία τελετή. Πάντα κρατάνε έτσι τη σχέση και την προσωπική τους ζωή, προσπαθώντας να μην αφήνουν πράγματα να βγαίνουν προς τα έξω. Εκτιμούν την ιδιωτικότητα.

Σχετικά με τη βιασύνη να παντρευτούν, ακόμη και για τη Rachel, ήταν έκπληξη. Όπως είπε, «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παντρευόμουν. Δεν ήταν μια ακόμα φιλοδοξία μου. Ήταν το αντίθετο. Δεν μπορούσα να σχετιστώ με τις ρομαντικές κωμωδίες — ο γάμος φαίνεται να είναι η ουσία τους. Μετά συνέβη, ευτυχώς, σε μια πιο ώριμη στιγμή».

Μεγαλώνοντας την οικογένειά τους

Τόσο ο Daniel όσο και η Rachel είχαν δικά τους παιδιά. Η Rachel, από την εννιαετή σχέση της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky και ο Daniel από την πρώτη του σύζυγο. Το 2018 και οι δύο αποφάσισαν να κάνουν παιδί έξι χρόνια μετά τον γάμο τους. Η Rachel γέννησε στα 48 . Ο Daniel ήταν 50, η κόρη του ήδη 25 ετών και ο γιος της Rachel 11.

Οι ηθοποιοί αδιαφορούσαν για την ηλικία τους και ήταν ενθουσιασμένοι. Η ίδια έχει πει: «Ο Daniel κι εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι. Θα έχουμε ένα ανθρωπάκι. Ανυπομονούμε να τον ή την γνωρίσουμε. Όλα αυτά είναι ένα μυστήριο».

Daniel Craig: Στην πρεμιέρα του "No Time To Die" με την 29χρονη κόρη του [photos]

Στηρίζοντας ο ένας τον άλλον

Η Rachel και ο Daniel απέκτησαν ένα κοριτσάκι και έτσι η τετραμελής οικογένειά τους έγινε πενταμελής. Και, παρά το γεγονός ότι ήταν εξουθενωτικό να κάνεις μωρό, όπως είπε ο Daniel σε συνέντευξή του και οι δύο φαίνεται να είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στη ζωή και την καριέρα τους.

Το ρομαντικό ταξίδι αυτών των δύο ηθοποιών, που ξεκίνησε με μια μακροχρόνια φιλία, τους χάρισε έναν ευτυχισμένο γάμο. Ο έρωτάς τους είναι μια ακόμη απόδειξη ότι μερικές φορές ο λόγος για τον οποίο μια σχέση δεν λειτουργεί δεν είναι οι άνθρωποι, αλλά το ότι η στιγμή δεν είναι ακόμα κατάλληλη.