Η Rihanna είναι έγκυος και το maternity look δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο

24.04.2022
Η Rihanna είναι έγκυος και το maternity look δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο
Πριν από λίγους μήνες, η Rihanna ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το συγκεκριμένο γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και των εκατομμυρίων followers, αλλά και το στυλ της εγκυμοσύνης της που κάνει θραύση

Η ποπ τραγουδίστρια δεν φοβάται να φορέσει crop top με έξω την κοιλιά, την ίδια στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας εξακολουθεί να θέλει από τις γυναίκες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, να καλύπτουν τις κοιλιές τους και να φορούν «αξιοπρεπή» ρούχα.

Ας δούμε λοιπόν πώς η Rihanna προσπαθεί να αλλάξει το «dress code» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στις μέρες μας.

Οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας τον προηγούμενο αιώνα έκρυβαν τις κοιλιές τους φορώντας φαρδιά φορέματα, κάνοντας την εγκυμοσύνη τους σχεδόν αόρατη. Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλο και περισσότερες μέλλουσες μαμάδες φορούν εφαρμοστά ρούχα που τονίζουν την κοιλιά τους που μεγαλώνει. Ο πιθανός λόγος για αυτό είναι ότι στις μέρες μας, οι γυναίκες εξακολουθούν να εργάζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και μπορεί να ταξιδεύουν ή να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, επομένως χρειάζονται περισσότερες διαφορετικές επιλογές ρούχων.

Ωστόσο, η Rihanna πήγε πολύ πέρα από τις τρέχουσες τάσεις. Δεν φοβάται να φορέσει αποκαλυπτικά σύνολα με ανοιχτή την κοιλιά, κάνοντας την εγκυμοσύνη στιλάτη, ακόμα και στον κρύο καιρό. Δεν μπορούμε να μην συμφωνήσουμε με το γεγονός ότι η RiRi είναι fashion icon, αλλά οι εμφανίσεις της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Σε μια από τις συνεντεύξεις της μάλιστα δήλωσε: «Προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ. Και η μόδα είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα, οπότε, ξέρετε, αψηφούμε τι σημαίνει να είσαι έγκυος και στοργική μέλλουσα μητέρα. Μπορεί μερικές φορές να νιώθεις άβολα και έτσι μπορείς να ντύσεις αυτό το σημείο και να προσποιηθείς».

Φαίνεται ότι το κύριο μήνυμα του στυλ της RiRi είναι ότι η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί εμπόδιο για να φορέσεις ότι θέλεις. Μπορείς να φοράς crop top και μπορείς να είσαι έγκυος εξακολουθώντας να έχεις αυτοπεποίθηση και η Rihanna είναι το τέλειο παράδειγμα γυναίκας που βιώνει μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής και μοιάζει με αληθινή θεά.

Το στυλ της RiRi δείχνει ότι έχουμε μπει σε μια νέα εποχή όπου το ντύσιμο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ντυθείς μόνη σου. Η τραγουδίστρια δείχνει ότι το να είσαι έγκυος δεν πρέπει ποτέ να σταθεί εμπόδιο στο να ακολουθήσεις τα μοδάτα όνειρά σου και ελπίζουμε ότι περισσότερες γυναίκες θα δεχτούν την εγκυμοσύνη ως άλλη μια ευκαιρία να εκφραστούν.