Η Britney Spears δοκιμάζει ρούχα και καμαρώνει για τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της

13.04.2022
Η Britney Spears δοκιμάζει ρούχα και καμαρώνει για τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της
Η Britney Spears περιμένει το τρίτο της παιδί και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της -σε λίγο ούτε και την κοιλιά της!

Την είδηση μοιράστηκε η ίδια η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ πριν από δυο μέρες. Δεν είχε κρύψει ποτέ τη λαχτάρα της για ένα ακόμη παιδί η Britney Spears ούτε και τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της -που είχε την κηδεμονία της τα τελευταία 13 χρόνια- και η ομάδα του της το απαγόρευε.

Η Britney Spears, λοιπόν, είναι ξανά έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το οποίο θα είναι το πρώτο για τον αρραβωνιαστικό της -ή σύζυγο, όπως τον αναφέρει πάντα η ίδια- Sam Ashgari. Για την ιστορία, οι δυο γιοι της Britney από τον γάμο της με τον Kevin Federline είναι ο Sean Preston (16) και ο Jayden (15).

Τα τελευταία χρόνια η Spears εμφανίζεται στα social media με ένα συγκεκριμένο τρόπο (όταν δεν χορεύει): η κάμερα την καταγράφει από ψηλά και εκείνη κουνιέται ρυθμικά δεξιά αριστερά κοιτάζοντας τον φακό. Το ίδιο έκανε και σήμερα σε ένα ενδεικτικό ντεφιλέ μόδας. Όπως εξήγησε, θέλησε να δοκιμάσει όλα τα ρούχα της πριν τη στιγμή που δεν θα μπορεί άλλο. Η κοιλίτσα της άρχισε να φαίνεται διακριτικά, αλλά ακόμη υπάρχει περιθώριο!! Η ίδια κάνει "πασαρέλα" για τους διαδικτυακούς της φίλους και το απολαμβάνει.