Η Cindy Crawford καταγγέλλει ότι η Oprah Winfrey της φέρθηκε σαν «αντικείμενο»

20.09.2023
Η Cindy Crawford καταγγέλλει ότι η Oprah Winfrey της φέρθηκε σαν «αντικείμενο»
Τον χρόνο 37 χρόνια πίσω γυρίζει η Cindy Crawford και μοιράζεται μία εμπειρία της που με τη σημερινή ματιά της φαντάζει ιδιαίτερα «μειωτική», ενώ με τον τρόπο της, κατηγορεί την Oprah για σεξιστική συμπεριφορά.

Ήταν το 1986 όταν η 20χρονη, τότε, Cindy Crawford εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah Winfrey συνοδευόμενη από τον ιδρυτή του θρυλικού πρακτορείου μοντέλων Elite Model Management, John Casablancas.

Η παρουσιάστρια της ζήτησε να σηκωθεί και «να κάνει μια στροφή» (όπως θα λέγαμε εμείς) για να τη δουν και να πιστοποιήσουν ότι όντως, όλα όσα λέγονται για εκείνη αληθεύουν. Εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, σηκώθηκε από τη θέση της, πήρε την «έγκριση» και με χαμόγελο και καμάρι κάθισε ξανά πίσω.

Τότε, όλα φάνταζαν ΟΚ (όπως χαρακτηριστικά είπε και το διάσημο Top Model), όμως... δεν ήταν!

Tatjana Patitz: Πώς την αποχαιρέτησαν δημόσια τα υπόλοιπα Top Models των 90s

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ The Super Models, που προβλήθηκε στο Apple TV+, και εμβαθύνει στις ζωές των θρυλικών μοντέλων (Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington) που καθόρισαν την πορεία του χώρού τους, τότε στα '90s που μεσουρανούσαν, η Crawford καταπιάστηκε με την εμφάνισή της στην εκπομπή The Oprah Winfrey Show το 1986.

{https://www.instagram.com/p/Cujm4E6gIMm/}

Ανακαλώντας τις στιγμές αυτές, η 57χρονη καλλονή (νυν και αεί) περιέγραψε πώς η εμβληματική παρουσιάστρια της ζήτησε «να σηκωθεί για μια στιγμή», απευθυνόμενη στο κοινό της «Αυτό εννοώ όταν λέω "κορμί"».

{https://twitter.com/mrichardp411/status/1704368385684074639}

«Παρακολουθώντας το τώρα σκέφτομαι "Ω, Θεέ μου, αυτό δεν ήταν καθόλου ΟΚ"», λέει η Cindy τονίζοντας ένα «Ειδικά απο΄ την Oprah» και συνεχίζει: «Ήμουν σαν ένα αντικείμενο, ή ένα παιδί, που μπορούσε να το δει κάποιος, όμως όχι να το ακούσει. Όταν το κοιτάζεις με τα μάτια του σήμερα, ο Oprah είναι σα να λέει "Δείξε μας γιατί αξίζεις να βρίσκεσαι εδώ σήμερα"».

Jennifer Aniston: Γιατί δήλωσε ότι οι νέες γενιές βρίσκουν σήμερα το Friends προσβλητικό

Το κλιπ αυτό έγινε viral και, πραγματικά, σε κάνει να σκέφτεσαι, ειδικά με το πώς έχει αλλάξει η ζωή, η σκέψη, η καθημερινότητα, τα «πιστεύω» του κόσμου, τα «σωστά», τα «λάθη», τα αποδεκτά και μη, μέσα στα χρόνια, όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προσεγγίζοντας το θέμα στη σημερινό Στούντιο με Θέα:

Απάντηση από την Oprah δεν έχουμε ακόμη, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2023 - 16:53