Jennifer Garner: Το απίστευτο βίντεο όπου βοήθησε έναν άστεγο άνδρα με τη συνεργασία του paparazzi που την παρακολουθούσε

Jennifer Garner: Το απίστευτο βίντεο όπου βοήθησε έναν άστεγο άνδρα με τη συνεργασία του paparazzi που την παρακολουθούσε
H Jennifer Garner είναι μια αξιαγάπητη ηθοποιός και ένα βίντεο που βγηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή, μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Η σταρ συνηθίζεται να παρακολουθείται τακτικά από τους paparazzi, αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας φωτογράφος μπόρεσε να απαθανατίσει μια επιπλέον ιδιαίτερη και αληθινή στιγμή με την κάμερα του.

Η Garner περνούσε ανέμελα τη μέρα της στην Καλιφόρνια όταν είδε έναν άστεγο σε αναπηρικό καροτσάκι και αφού άρχισε να συνομιλεί μαζί του, του πρόσφερε μια πλαστική σακούλα γεμάτη με είδη πρώτης ανάγκης.

5 διάσημες μαμάδες με ιδιαίτερους τρόπους ανατροφής των παιδιών τους

Ωστόσο, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 51χρονη ηθοποιός παρατήρησε ότι ο άνδρας ήταν ξυπόλητος. Έτσι, βγήκε από το αυτοκίνητό της, έσκυψε μπροστά του και άρχισε να του βάζει κάλτσες στα πόδια.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έβγαλε τα δικά της αθλητικά παπούτσια σε μια προσπάθεια να του τα προσφέρει, αλλά δυστυχώς, ήταν πολύ μικρά για να τα φορέσει.

Τότε ήταν που η Garner εντόπισε τον paparazzo αρκετά μέτρα μακριά, κατευθύνθηκε κατευθείαν προς το μέρος του και τον ρώτησε: «Τι νούμερο φοράς; Μπορώ να αγοράσω τα παπούτσια σου για εκείνον; Χρειάζεται παπούτσια», του είπε.

10 διάσημες γυναίκες που δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια μια πιο καθημερινή εκδοχή των εαυτών τους

Ο φωτογράφος ρώτησε το μέγεθος του παπουτσιού του άνδρα και τότε η Garner απάντησε: «Φοράει 10 και μισό». Ο άντρας πίσω από τον φακό απάντησε τότε χαρούμενα: «Ω, φοράω 11! Θέλεις να του τα δώσω; Μπορώ να του τα δώσω» και έδειξε ότι η ηθοποιός δεν χρειαζόταν να τον πληρώσει. Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός τοποθέτησε τα μαύρα αθλητικά παπούτσια στα πόδια του άνδρα και ο φωτογράφος είπε ότι είχε μια κουβέρτα στο αυτοκίνητό του και ευγενικά του την προσέφερε επίσης.

{https://www.youtube.com/watch?v=rt0RMsJQ1ck}

Μια από τις φορές όπου οι σταρ και οι paparazzi που τους παρακολουθούν, μπορούν να κάνουν μια καλή πράξη αν συνεργαστούν.



Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2023 - 10:50